Skip to main content
Inspiration / Collabs / INTO THE CLOUDS

INTO THE CLOUDS

Foto: Line Thit Klein

SHOWROOM MED SÆRUDSTILLING

Under 3daysofdesign festivalen i juni, åbnede vi for første gang dørene til vores nye showroom, Stilling Studio i Bredgade 22, København.

Besøgende kunne opleve særudstillingen “INTO THE CLOUDS”, skabt i samarbejde mellem Stilling og interiørbrandet blomus med skønne stoffer fra Kvadrat.

Med svævende wavegardiner på AP 1121 og AP 1905 skinner i speciallakerede farver, forsøgte vi skabe følelsen af at træde ind blandt skyerne – og at få vores gæster til at kigge op.

AP 1121 / Yves Klein og Koi blå

I samarbejde med blomus skabte vi særudstillingen “Into the Clouds” som viste, hvordan interiørdesign kan ændre udtryk i et rum, ligesom skyer, der driver over himmelen ændrer sig.

BLANDT SKYERNE

Stylist Marie Graunbøl kuraterede udstillingen som en unik udforskning af samspillet mellem form og funktion. Med lette, lyse gardiner og himmelblå skinner og møbler fortæller “INTO THE CLOUDS” om en designfilosofi , der omfavner enkelhed, følsomhed og en kompromisløs tilgang til farver, form og materialer.

Into the clouds exhibit
AP 1121 yves Kline blå i Stilling Studio

STUDIO PARTNERE

Med “INTO THE CLOUDS” fremviste vores studiopartner blomus udvalgte produkter fra deres nye kollektioner, herunder netop lancerede designs tegnet af japanske Kazushige Miyake og tyske kaschkasch. Smukke tekstiler fra vores anden studiopartner Kvadrat optrådte både som gardiner og på de bløde møbler fra blomus.

Stilling Studio with blomus
Into the clouds exhibition Stilling Studio

NYT WIREOPHÆNG

Vores nye wireophæng til AP 5001, AP 9001 og AP 1905 Piet Hein fik sin debut under udstillingen i Stilling Studio. Ophænget fås i to længder justerbar wire, på hhv. 2 og 5 meter og er et supplement til vores almindelige loftstøtter.

AP 1905 wiresuspension

SKIFTENDE UDSTILLINGER

Stillings Studio vil fremover både være et regulært showroom og et galleri for skiftende designudstillinger. “INTO THE CLOUDS” var skabt specifikt til 3daysofdesign men Blomus og Kvadrat fortsætter som udstillingspartnerne til oktober, hvor vi løfter sløret for nye samarbejder. Dertil har vi inviteret den socialøkonomiske virksomhed ”I tråd med verden” til at vise deres produkter som en fast del af vores udstilling.

AP 1905 Piet Hein curtain track in Stilling Studio
Stilling Studio with blomus exhibition
Into the clouds på Stilling Studio
Studiopartners Stilling blomus Kvadrat

Bliv inspireret –
se vores Collabs