HS 2800

1,00 kr.

HS 2800 er elegant, rund decoprofil, med en diameter på Ø28 mm, der både kan leveres som gardinskinne og gardinstang. Profilen er udført i aluminium. Decostangen fås i to flotte finishes og decoskinnen i hele 7, herunder 2 unikke kombinationer med træ-look og ædelstål. Gardinstangen er produceret i ædelstål, når du vælger farven ædelstål.

Sammensæt en hel personlig decostang ved at kombinere farver, finishes og en af de 5 forskellige endeknopper. Vælg et klassisk look med gardinstangen og tilhørende flade gardinringe med indlæg eller vælg gardinskinnen med mulighed for tilføjelse af glidere og f.eks. wavegardiner.

 

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

SPECIFIKATIONER 

MATERIALE: Aluminium / ædelstål
BETJENING: Håndtræk
UDV. DIMENSIONER: Ø28 mm
LÆNGDE: 600 cm
MAKS. VÆGT: Op til 22 kg.

OPHAV 

EKSTRUDERING: Tyskland
LAKERING: Tyskland
FORARBEJDNING: Tyskland

MATERIALE

Vi har en klar ambition om at omdanne alle vores gardinskinner fra konventionelle til genanvendte, eller på anden vis mere ansvarlige materialer. Dette er en proces og vi håber snart at kunne tilbyde denne skinne i genanvendt form.

0%

Genanvendt aluminium / ædelstål

0%

100%

Konventionelt aluminium / ædelstål

100%

HORISONT er vores kollektion af eksklusive decostænger og -skinner, kurateret til at indramme de nordiske horisonter. Gennem et helt særligt udvalg af dekorative finishes kombineret med arkitekturens klassiske former, har vi sammensat en kollektion af decostænger og -skinner, der giver gardinet en ekstra, dekorativ detalje. Læs mere om HORISONT her.

HS 2800 decoskinne på kontor

Se flere af
vores produkter