Skip to main content
Smart Home / Motionblinds

NYESTE GENERATION AF ELEKTRISKE GARDINSKINNER

Gennem vores samarbejde med hollandske Coulisse, tilbyder vi den nyeste generation af elektriske gardinskinner, der er bygget omkring et moderne smart home økosystem som både er nemt at installere, nemt at bruge, og som taler sammen med langt de fleste smart home systemer. Fortsat produceret i Danmark med samme kærlighed til håndværket.

STYRES MED BLUETOOTH®

Med en Motionblinds gardinskinne er det muligt at vælge mellem flere former for smart home styring alt efter behov. Vil du blot betjene dine gardiner når du er
hjemme, kan du med alle motorerne styre dem direkte via din smartphone med Motionblinds Bluetooth® app. Vil du også kunne styre gardinerne når du er væk
hjemmefra kan du tilkøbe en Wi-Fi Bridge, der tillader dig at kontrollere gardinerne fra hvor end du befinder dig og opsætte simple automatiske rutiner.

BUILT-ON-THREAD

Vælger du i stedet at benytte den nye EVE Motionblinds motor til Motionblinds skinnen, der er bygget på den fremtidssikre protokol, Thread, åbner det op for en
række nye smart home integrationer. Dette betyder også at gardinskinnen vil kunne integreres direkte med bl.a. Apple Homekit og Google Home uden en separat hub.

Betjen dine gardiner fra hvor end du befinder dig.

Indstil automatiske timere.

Nem installation med Bluetooth® eller QR kode.

SMART HOME INTEGRATION

Med en Thread kompatibel gardinskinne bliver din gardinskinne en del af det åbne økosystem, Matter, hvilket er en sammenslutning af hundredvis af producenter af smart home udstyr, herunder Google, Apple, Samsung, Amazon, m.v.

Resultatet af dette er, at din gardinskinne gnidningsløst kan indgå i de mest almindelige smart home systemer, samtidig med at den kan bruge input fra andre Matter enheder såsom sensorer til at skabe ægte hjemmeautomatisering.

Vælg mellem fjernbetjeninger med én eller flere kanaler.

TOUCH MOTION

Alle gardinskinner med Motionblinds motorer kan selvfølgelig også betjenes både via fjernbetjening (433 MHz) eller manuelt ved at trække i gardinet, hvilket igangsætter den elektriske motor, også kaldet Touch Motion.

230V ELLER GENOPLADELIGT BATTERI

Motionblinds skinnen fra Coulisse fås med både en 230V motor med fast strøm og med en genopladelig batterimotor. Mens motoren med fast strøm skal tilsluttes af en elektriker kan batterimotoren monteres uden yderligere el-arbejde.

HVAD ER MOTIONBLINDS?

Motionblinds er et helt nyt system inden for elektrisk solafskærmning, der i stedet for at være bygget på radiobølgeteknologi, er bygget på protokollerne Bluetooth®, Thread og Matter.

Fordelen ved at benytte disse nye åbne protokoller er, at elektriske gardinskinner med Motionblinds motorer kan integreres i dit foretrukne smart home – herunder Google Home, Apple Homekit, Amazon Alexa – ulig andre systemer, der kun fungerer med fjernbetjening eller i et lukket smart home system.

HVILKE GARDINSKINNER KAN LEVERES MED MOTIONBLINDS?

Vores sortiment af gardinskinner med Motionblinds indeholder:

MOTIONBLINDS gardinskinnen er en specialudviklet elektrisk gardinskinne, der er udviklet af hollandske Coulisse, som også står bag Motionblinds motorerne. Med sit slanke design og specialdesignede tilbehør er MOTIONBLINDS gardinskinnen den mest diskrete elektriske gardinskinne i vores sortiment.

HS 2800M er det ypperste inden for elektriske gardinskinner hvad angår design. Skinnen, der tilhører vores eksklusive HORISONT™ linje, er udført i et stilsikkert formsprog og fås i eksklusive finishes såsom blank krom og mat nikkel.

HVILKE SMART HOME SYSTEMER FUNGERER TIL MOTIONBLINDS?

Vælger du den såkaldte ‘EVE Motionblinds’ motor med Matter protokol, kan du tilføje dine elektriske gardinskinner direkte i dit foretrukne Matter-kompatible smart home uden en separat hub.

Dette gælder eksempelvis smart home systemer såsom Apple Homekit, Google Home og Amazon Alexa, der alle har mulighed for at styre Matter enheder.

Bemærk at hvert system kræver, at du har en ‘Border Router’ med Matter og Thread, såsom Apple TV, Google Nest Mini, etc.

Læs mere om Matter enheder med Google Home
Læs mere om Matter enheder med Apple Homekit
Læs mere om Matter enheder med Amazon Alexa

HVAD KOSTER EN GARDINSKINNE MED MOTIONBLINDS?

Da alle vores gardinskinner laves på bestilling, afhænger prisen på elektriske gardinskinner med Motionblinds bl.a. af størrelsen og motortypen på det valgte produkt.

MOTIONBLINDS – vejl. udsalg fra 3.241 kr. uden fjernbetjening.
HS 2800M – vejl. udsalg fra 7.087. uden fjernbetjening.

Kontakt din lokale Stilling® forhandler for et tilbud.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

COULISSE MOTIONBLINDS WIRED CM-35

Strømforsyning: 120 – 230V ~ 50/60 Hz
Maks. vægt: 25 kg
Hastighed: 20.0 cm/s
Trækevne: 0.8 nm
Soft start/stof: Nej
Touch Motion: Ja
Justérbar hastighed: Nej
Farve: Hvid
Kontaktstyring: Nej
Trådfri protokol: 433 Mhz (fjernb.) / Bluetooth® (app)
Smart Home: Motionblinds Bridge

COULISSE MOTIONBLINDS BATTERY (CM-36)

Strømforsyning: 14.8V/2600 mAh batteri
Maks. vægt: 25 kg
Hastighed: 20.0 cm/s
Trækevne: 1.2 nm
Soft start/stop: Nej
Touch Motion: Ja
Justérbar hastighed: Nej
Farve: Hvid
Oplader: USB-C 5V
Opladningstid: 8-10 timer
Kontaktstyring: Nej
Trådfri protokol: 433 Mhz (fjernb.) / Bluetooth® (app)
Smart Home: Motionblinds Bridge

COULISSE EVE MOTIONBLINDS BATTERY (CM-36-E)

Strømforsyning: 14.8V/2600 mAh batteri
Maks. vægt: 25 kg
Hastighed: 20.0 cm/s
Trækevne: 1.2 nm
Soft start/stop: Nej
Touch Motion: Ja
Justérbar hastighed: Nej
Farve: Hvid
Oplader: USB-C 5V
Opladningstid: 8-10 timer
Kontaktstyring: Nej
Trådfri protokol: 433 Mhz (fjernb.) / Matter / Thread
Smart Home: Apple Homekit / Google Home / Amazon Alexa