Skip to main content
Horisont Deco

TIL INDRAMNING AF DE NORDISKE HORISONTER

HORISONT™ er en eksklusiv kollektion af dekorative gardinstænger i ægte messing, ædelstål eller aluminium, samt aluminiumsskinner udført med samme metalfarver. Kollektionen er kurateret til at indramme de smukke nordiske horisonter.

Gennem et håndplukket udvalg af fantastiske finishes og flotte arkitektoniske former har vi sammensat en kollektion, der tilføjer elegante detaljer til dit interiør og både løfter dine gardiner funktionelt og æstetisk.

UNIKKE DETALJER

Med HORISONT™ introducerer vi nye og spændende metaller, heriblandt den sublime brunerede messing men også blank krom og ikke mindst ædelstål. Metaller forvandler dine gardiner til små kunstværker og fremhæver på smukkeste vis farver og tekstur i gardinstoffet.

Hertil byder HORISONT™ på skinner i unikke former som rund, oval, trapez og kvadratisk. Kombinationen af de geometriske former og de fantastiske finishes giver dig muligheden for at skabe et helt unikt og iøjnefaldende look.

 HS 1515 / Palladium

HS 2000 Prestige / Mat messing

HORISONT 2000

HS 2000 Prestige / Bruneret messing

HS 1515 / Palladium

HVAD INDEHOLDER HORISONT DECOKOLLEKTION?

HORISONT™ består af et stort udvalg af gardinstænger og -skinner i forskellige former og finishes. Alle produkterne er af højeste kvalitet, ekstruderede og producerede i Europa.

Vælg mellem:

  • Runde gardinstænger og -skinner
  • Kvadratiske gardinskinner
  • Rektangulære gardinskinner
  • Trapezformede gardinskinner
  • Ovale gardinskinner
  • Elektriske gardinskinner
  • Et væld af beslag og endeknopper

HVILKE FINISHES KAN JEG VÆLGE?

HORISONT™-kollektionen er kurateret til at komplementere de mest populære gardinstoffer såsom hør, uld og velour. De forskellige skinner og stænger fås således i varierende grad i metalfinishes som bruneret, mat og blank messing, krom, ædelstål, sølv og antracit.

HORISONT™ matcher dertil de materialer, der præger dansk møbeldesign og udover de flotte metaller kan du vælge decostænger i træfinishes som bøg, eg og blommetræ. Dertil fås flere af skinnerne i hvid, sort og med struktur.

KAN JEG BÅDE VÆLGE HORISONT SKINNER & STÆNGER?

HS 2000, HS 2000 Prestige, HS 2400 og HS 2800 kommer alle i to versioner – som decostang med tilhørende gardinringe, eller som decoskinne med et udvalg af glidere. Uanset om du ønsker skinne eller stang kan du vælge mellem lækre finishes og elegante endeknopper.

HVORDAN MONTERES HORISONT?

Kollektionen indeholder et bredt udvalg af loft-, væg- og endebeslag, samt vinkler og forlængere. Der er således rig mulighed for at finde den perfekte løsning til montering.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

HORISONT™ kollektion er ekstruderet og beriget i Tyskland. Alle gardinstængerne er udført i ægte messing, ædelstål eller aluminium, mens gardinskinnerne er udført i aluminium med samme metalfinishes.

Den består af følgende profiler:

HS 2000 rund (skinne eller stang) Ø20

HS 2000 Prestige (skinne eller stang) Ø20

HS 2400 (skinne eller stang) Ø24

HS 2800 (skinne eller stang) Ø28

HS 1515 kvadratisk skinne 15 X 15 mm

HS 2020 kvadratisk skinne 20 X 20 mm

HS 2525 kvadratisk skinne 25 X 25 mm

HS 1540 rektangulær skinne 15 X 40 mm

HS 2240 oval skinne 22 X 40

HS 4015 trapezformet skinne 40 X 15 mm

HS 2800M rund motorskinne Ø28

HS 4000M rund motorskinne Ø40

Se separate data på hver profil

Hos designer Majbrit Weidemann

Hos Garde Hvalsøe

Hos Vang Stensgaard