Skip to main content
Horisont Deco

HORISONT™ DECOKOLLEKTION

Velkommen til HORISONT™ – vores eksklusive kollektion af dekorative gardinstænger og skinner, der er kurateret til at indramme de smukke nordiske horisonter.

Gennem et håndplukket udvalg af fantastiske finishes og flotte arkitektoniske former har vi sammensat en kollektion, der tilføjer en elegant og unik detalje til dit interiør og både løfter dine gardiner funktionelt og æstetisk.

Kollektionen præsenterer et udvalg af elegante gardinstænger i ægte messing, ædelstål eller aluminium, samt aluminiumsskinner udført med samme metalfarver, så du kan skabe en harmonisk og gennemført æstetik, uanset om du ønsker stænger eller skinner.

Ydermere byder HORISONT™ på gardinskinner i en mangfoldighed af geometriske former: kvadratiske, rektangulære, trapezformede og ovale. Samt motorskinner i størrelserne Ø28 og Ø40 mm med et væld af smart home tilbehør.

Spørg efter HORISONT™ decokollektionen hos din nærmeste Stilling forhandler. 

GIV DINE GARDINER EN EKSKLUSIV DETALJE 

Metal og raffinerede overfladebehandlinger har for længst indtaget den europæiske designsfære. På årets Salone del Mobile-messe i Milano kunne vi flere steder beundre den smukke brunerede messing, der prydede mange nye designprodukter, eksempelvis i samarbejdet mellem Fendi Casa og Louis Poulsen. 

Med lanceringen af HORISONT™ introducerer vi nye og spændende metaller, heriblandt den sublime brunerede messing. Men også blank krom og ikke mindst ædelstål, som nu er en del af vores sortiment.

Metaller forvandler dine gardiner til små kunstværker og fremhæver på smukkeste vis farver og tekstur i gardinstoffet. I samspil med interiørdesignets æstetik, kan gardinstænger med metal skabe en perfekt harmoni. De skinnende metaller med reflekterende overflader åbner rummet op og giver det en fornemmelse af luftighed, mens de matte eller børstede metaller tilføjer et råt og industrielt præg. Og i kombination med de geometriske former tilbyder HORISONT™ dig muligheden for at skabe et helt unikt og iøjnefaldende look.

Vores kuraterede HORISONT™-kollektion er skabt til at komplementere de mest populære gardinstoffer såsom hør, uld og velour samt de materialer, der præger dansk møbeldesign: du kan således også vælge decostænger i træfinishes som bøg, eg og blommetræ.

EKSKLUSIVE FINISHES

Bruneret & mat messing

Blank krom

Ædelstål & blommetræ

Antracit med struktur

SAMMENSÆT DIT EGET UNIKKE DESIGN

HORISONT™ indeholder et stort udvalg af stænger og skinner i forskellige former og designs og alle produkterne er af højeste kvalitet, ekstruderede og producerede i Europa. Uanset hvilken gardinstang- eller skinne du ønsker, kan du vælge mellem en række lækre finishes, dekorative afslutninger, beslag, m.m. og dermed skabe dit helt personlige look. Vælg mellem:

  • Runde gardinstænger og -skinner
  • Kvadratiske gardinskinner
  • Rektangulære gardinskinner
  • Trapezformede gardinskinner
  • Ovale gardinskinner
  • Elektriske gardinskinner
  • Et væld af beslag og endeknopper

HORISONT ™ HOS VANG STENSGAARD

I et tårn i hjertet af København, højt hævet over byens tage, skaber Vang Stensgaard deres imponerende kostumer, scenografier og tekstiler. Tag med på besøg i kunstner-duoens atelier og træd ind i en fabulerende fortælling, hvor tekstiler med håndtegnede, eventyrlige motiver spiller hovedrollen. Og se, hvilke HORISONT™ decostænger Vang Stensgaard har sat i scene som bærere af deres unikke gardinstoffer.

MERE INSPIRATION –
LÆS VORES STORIES