Skip to main content
Vores ansvarlighed / UN global compact

EN VERDEN OG VIRKSOMHED I FORANDRING

Som en naturlig del af vores arbejde med ansvarlig forretning, tilsluttede vi os i 2021 UN Global Compact. Vi forpligter os derigennem til at implementere 10 universelle principper og til at rapportere årligt med en CoP (Communication on Progress) rapport.

De 10 principper giver en fælles etisk og praktisk ramme for virksomheders ansvar indenfor områderne menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og anti-korruption.

Principperne udgør vores grundlag, sammen med fire nøje udvalgte FN verdensmål for bæredygtig udvikling.

HVOR KAN VI GØRE EN FORSKEL?

Da vi startede arbejdet med meningsfuld vækst spurgte vi os selv; ”Hvad er det vigtigste, vi kan gøre i verden, og for verden, med de evner og ressourcer, vi har til rådighed lige nu?

Vi er stolte af de indsatsområder vi allerede har påvirket positivt, takket være en fantastisk indsats fra vores dedikerede kollegaer på tværs af organisationen, der hver dag arbejder på at skabe positive forandringer for de personer og miljøer vi er en del af. Men vi samtidig meget bevidste om, at vi har lang vej endnu.

 


NÆRENDE FORRETNING

At drive en virksomhed, der skaber forandring, er i høj grad afhængig af vores evne til at drive en sund og rentabel forretning. Udover at bidrage til positive forandringer gennem vores kerneprodukter, er vi afhængige af det overskud vores virksomhed indtjener, som løftestang til at skabe forandring. Ikke kun for vores planet, men også for vores medarbejdere og lokalsamfundet.

VI FORPLIGTER OS TIL AT VÆRE GENNEMSIGTIGE I ALT HVAD VI GØR OG TIL AT SKABE MÆRKBAR VÆRDI FOR ALLE VORES STAKEHOLDERS

MENNESKELIGE ARBEJDSLIV

Uanset om du er ansat hos Stilling eller hos en af vores samarbejdspartnere, mener vi, at vi deler ansvaret for dit velvære; ikke kun på arbejdet, men i dit lokalsamfund og på denne planet.

VI FORPLIGTER OS TIL AT SKABE EN MEDMENNESKELIG ARBEJDSPLADS, HVOR ALLE DER VIL OGSÅ KAN HØRE TIL

PRODUKTION MED JORDFORBINDELSE

Vores afsæt er at reducere klimapåvirkningen fra produktion og distribution, løbende at arbejde hen imod en mere cirkulær forretningsmodel og i fremtiden være i stand til at arbejde aktivt med vores eksternaliteter og implementere regenerative løsninger i hele vores økosystem.

VI FORPLIGTER OS TIL AT EFTERSTRÆBE EN REGENERATIV FORRETNINGSMODEL, DER OGSÅ SÆTTER POSITIVE SPOR FOR EFTERTIDEN

FORPLIGTENDE KÆDEREAKTIONER

Hos Stilling tør vi gå forrest og løbe en risiko, og det er vi stolte af. Vi er pionerer, der ønsker en ny måde at drive forretning på, der i højere grad harmonerer med det, verden har brug for. Vi bekymrer os nok til at ville handle – også før det er påkrævet.

VI FORPLIGTER OS TIL AT GÅ FORREST OG INSPIRERE, GUIDE OG HJÆLPE VORES ØKOSYSTEM, SÅ VI SAMMEN SPREDER RINGE I VANDET

VORES UDVALGTE VERDENSMÅL

Meningsfuld vækst

Sustain

Kontakt os