Skip to main content
Job hos Stilling

JOB HOS STILLING

SALG TIL HELE DANMARK OG HELE VERDEN

Stilling er Skandinaviens største leverandør af gardinstænger og gardinudstyr. Siden 1949 har vi skabt gardinstænger og gardinudstyr med respekt for danske design- og håndværkstraditioner.

Vi designer, udvikler og leverer gardinsystemer af højeste kvalitet.

Stilling har base i Brøndby men vi eksporterer til 55 lande verden over.

Søger du job hos Stilling bliver du del af en virksomhed, hvor respekt for mennesker og miljø er højt prioriteret.

EN GOD ARBEJDSPLADS

Det er vigtigt for os, at Stilling er en god, sund, sikker og attraktiv arbejdsplads. Et sted, hvor vi alle trives, både socialt og fysisk. En arbejdsplads, hvor medarbejderne har tillid til ledelsen, er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kollegaer. Og et sted hvor der er fleksibilitet til at få balance mellem arbejde og privatliv.

Hos Stilling er der plads til mangfoldighed, og vi skelner ikke mellem etnicitet, køn, alder eller religiøs overbevisning. Stilling er et sted, hvor vi er nysgerrige på og værner om hinanden. Hvor vi hver dag arbejder sammen for at skabe en god arbejdsplads.

LEDIGE STILLINGER

REGNSKABSASSISTENT, DELTID

Til vores kontor i Brøndby søger vi en struktureret, erfaren regnskabsassistent til en stilling på 22 timer om ugen. Tiltrædelse snarest muligt.

Du skal have et godt overblik og viden om bogføring og regnskabsmæssige principper. Du skal være professionel, have integritet og en god forståelse for, at økonomifunktionen er en servicefunktion til gavn for hele Stilling A/S.  Samarbejde er i højsædet hos os, men du skal også trives med selvstændige opgaver.

Dine kompetencer

 • Minimum 2-5 års erfaring i en regnskabsafdeling etc.
 • En relevant uddannelsesbaggrund inden for økonomi, finansiering eller regnskab
 • Er detaljeorienteret, struktureret, pålidelig og ansvarsfuld
 • Kan arbejde selvstændigt, men er samtidig en teamplayer med gode samarbejdsevner
 • Erfaring med Microsoft Excel og Word samt et ERP eller bogføringssystem, vi bruger NAV
 • Du har en god portion kritisk sans, er udadvendt og kommunikerende
 • Du taler og skriver godt dansk og engelsk

Opgaver

 • Løbende bogføring og bankafstemning
 • Kreditorbetalinger
 • Rykning af tilgodehavender
 • Assistance med årsafslutning
 • Moms- og intrastatindberetninger
 • Mastercard afregning
 • Ferieregnskab
 • Ad-hoc opgaver

Vi tilbyder

Frihed under ansvar i en velkonsolideret, international virksomhed, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling. Herudover tilbyder vi en attraktiv løn efter kvalifikationer.

Stilling er et sted, hvor fællesskab, positiv kommunikation og kundetilfredshed er nøgleord. Du bliver en del et team af engagerede og dygtige medarbejdere, som hjælper og støtter hinanden. Du får en travl og udfordrende dagligdag i uformelle omgivelser, hvor medarbejdertrivsel og motivation vægtes højt.

Sådan ansøger du

Ansøgning med CV skal sendes til job@stilling.dk og spørgsmål til stillingen kan rettes til HR- og økonomichef Pia Lund på på pl@stilling.dk.

Stilling accepterer ingen form for chikane, diskriminering eller anden adfærd, der kan opfattes som truende eller nedværdigende og virksomhedens ledere har et særligt ansvar for at fremme åbenhed, loyalitet og gensidig respekt. Alle i virksomheden skal have samme muligheder for selvrealisering og vækst, både menneskeligt og fagligt, uanset køn, etnisk oprindelse, religion, livsanskuelse, funktionsnedsættelse, seksuel orientering, kønsidentitet eller andre forhold. Vi opfordrer alle til at ansøge stillingen uanset samfundsmæssige og sociale tilhørsforhold.

Uopfordret ansøgning

Er du jobsøgende og kunne du forestille dig en fremtid hos Stilling? Vi modtager meget gerne din uopfordrede ansøgning, som vi gemmer til vi søger personer med din profil.

Uopfordrede ansøgninger sendes til job@stilling.dk.

HOS STILLING ER DER PLADS TIL MANGFOLDIGHED, OG VI SKELNER IKKE MELLEM ETNICITET, KØN, ALDER ELLER RELIGIØS OVERBEVISNING. STILLING ER ET STED, HVOR VI ER NYSGERRIGE PÅ OG VÆRNER OM HINANDEN. HVOR VI HVER DAG ARBEJDER SAMMEN FOR AT SKABE EN GOD ARBEJDSPLADS.