Skip to main content
Job hos Stilling

JOB HOS STILLING

SALG TIL HELE DANMARK OG HELE VERDEN

Stilling A/S er en dansk designvirksomhed, grundlagt i 1949, som producerer og udvikler skræddersyede gardinskinnesystemer til arkitekter, interiørdesignere og gardinspecialister verden over.

Familievirksomheden ejes i dag af 3. generation. Fra faciliteterne i Brøndby, som tæller både produktion, lager og administration, serviceres forhandlere både nationalt og internationalt i over 50 lande.

Med høje ambitioner om at skabe positiv samfundsværdi, drives forretningen med et tredobbelt bundlinjefokus, People, Planet, Profit. Stilling A/S er bl.a. i udgangen af 2022 blevet B Corp certificeret, hvilket betyder, at vi lever op til høje internationale standarder for miljømæssig og social ansvarlighed.

Søger du job hos Stilling bliver du del af en virksomhed, hvor respekt for mennesker og miljø er højt prioriteret.

EN GOD ARBEJDSPLADS

Det er vigtigt for os, at Stilling er en god, sund, sikker og attraktiv arbejdsplads. Et sted, hvor vi alle trives, både socialt og fysisk. En arbejdsplads, hvor medarbejderne har tillid til ledelsen, er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kollegaer. Og et sted hvor der er fleksibilitet til at få balance mellem arbejde og privatliv.

Hos Stilling er der plads til mangfoldighed, og vi skelner ikke mellem etnicitet, køn, alder eller religiøs overbevisning. Stilling er et sted, hvor vi er nysgerrige på og værner om hinanden. Hvor vi hver dag arbejder sammen for at skabe en god arbejdsplads.

LEDIGE STILLINGER

Økonomichef

Stilling A/S søger en økonomichef med flair for ESG og forretningsudvikling.

Kan du balancere detaljeorienteret finansiel styring med strategisk forretningsudvikling, og ønsker du at være en del af ledelsesgruppen i en designvirksomhed med internationalt udsyn? Så har vi måske jobbet for dig!

Som økonomichef hos Stilling A/S får du en nøglerolle i at styrke virksomhedens økonomifunktion. Du vil være ansvarlig for at opretholde økonomisk stabilitet og skabe klarhed i vores finansielle processer, samtidig med at du arbejder tæt sammen med virksomhedens ejerledere, Thomas og Rasmus, for at udvikle forretningen og integrere ESG-initiativer i virksomhedens økonomiske strategi.

Dine primære opgaver

 • Ansvar for virksomhedens økonomifunktion.
 • Sikre kompetent økonomistyring, forretningsanalyse og -udvikling.
 • Styrkelse af virksomhedens økonomifunktion i relation til ESG-målsætninger.
 • Budgetopfølgning, periodeafslutninger og -rapportering.
 • Tæt samarbejde med og forretningsstøtte til virksomhedens ejerledere.

Vi forventer, at du

 • Er en person med en bred økonomisk forståelse, med erfaring fra lignende stilling.
 • Har flair for dataanalyse, gerne med kompetencer i Power BI, Excel og NAV (Business Central).
 • Er en positiv og udadvendt person, der trives i et dynamisk arbejdsmiljø og en virksomhed i vækst.
 • Har lyst, evne og vilje til at udvikle og drive forretningen.
 • Er nysgerrig på økonomifunktionens rolle indenfor ESG.
 • Har en høj arbejdsmoral: er stabil, fleksibel og tager ansvar.

Vi tilbyder

 • Et fuldtidsjob på vores kontor i Brøndby (Midtager 9, 2605 Brøndby).
 • Frihed under ansvar i en velkonsolideret, international virksomhed, hvor der er mulighed for både personlig og faglig udvikling.
 • En lønpakke, der matcher dine kvalifikationer og erfaring.
 • Et uformelt, dynamisk og venligt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer og international rækkevidde.

Stilling er et sted, hvor fællesskab, positiv kommunikation og kundetilfredshed er nøgleord. Du bliver en del et team af engagerede og dygtige medarbejdere, som hjælper og støtter hinanden. Du får en travl og udfordrende dagligdag i uformelle omgivelser, hvor medarbejdertrivsel og motivation vægtes højt.

Sådan ansøger du

Ansøgning med CV skal sendes til job@stilling.dk og spørgsmål til stillingen kan rettes til CCO, Rasmus på +45 2819 8989, eller CEO, Thomas på +45 2810 1140.

Stilling accepterer ingen form for chikane, diskriminering eller anden adfærd, der kan opfattes som truende eller nedværdigende og virksomhedens ledere har et særligt ansvar for at fremme åbenhed, loyalitet og gensidig respekt. Alle i virksomheden skal have samme muligheder for selvrealisering og vækst, både menneskeligt og fagligt, uanset køn, etnisk oprindelse, religion, livsanskuelse, funktionsnedsættelse, seksuel orientering, kønsidentitet eller andre forhold. Vi opfordrer alle til at ansøge stillingen uanset samfundsmæssige og sociale tilhørsforhold.

Uopfordret ansøgning

Er du jobsøgende og kunne du forestille dig en fremtid hos Stilling? Vi modtager meget gerne din uopfordrede ansøgning, som vi gemmer til vi søger personer med din profil.

Uopfordrede ansøgninger sendes til job@stilling.dk.

HOS STILLING ER DER PLADS TIL MANGFOLDIGHED, OG VI SKELNER IKKE MELLEM ETNICITET, KØN, ALDER ELLER RELIGIØS OVERBEVISNING. STILLING ER ET STED, HVOR VI ER NYSGERRIGE PÅ OG VÆRNER OM HINANDEN. HVOR VI HVER DAG ARBEJDER SAMMEN FOR AT SKABE EN GOD ARBEJDSPLADS.