Skip to main content
Job hos Stilling

SALG TIL HELE DANMARK OG HELE VERDEN

Stilling A/S er en dansk designvirksomhed, grundlagt i 1949, som producerer og udvikler skræddersyede gardinskinnesystemer til arkitekter, interiørdesignere og gardinspecialister verden over.

Familievirksomheden ejes i dag af 3. generation. Fra faciliteterne i Brøndby, som tæller både produktion, lager og administration, serviceres forhandlere både nationalt og internationalt i over 50 lande.

Med høje ambitioner om at skabe positiv samfundsværdi, drives forretningen med et tredobbelt bundlinjefokus, People, Planet, Profit. Stilling A/S er bl.a. i udgangen af 2022 blevet B Corp certificeret, hvilket betyder, at vi lever op til høje internationale standarder for miljømæssig og social ansvarlighed.

Søger du job hos Stilling bliver du del af en virksomhed, hvor respekt for mennesker og miljø er højt prioriteret.

EN GOD ARBEJDSPLADS

Det er vigtigt for os, at Stilling er en god, sund, sikker og attraktiv arbejdsplads. Et sted, hvor vi alle trives, både socialt og fysisk. En arbejdsplads, hvor medarbejderne har tillid til ledelsen, er stolte af deres arbejde og føler fællesskab med deres kollegaer. Og et sted hvor der er fleksibilitet til at få balance mellem arbejde og privatliv.

Hos Stilling er der plads til mangfoldighed, og vi skelner ikke mellem etnicitet, køn, alder eller religiøs overbevisning. Stilling er et sted, hvor vi er nysgerrige på og værner om hinanden. Hvor vi hver dag arbejder sammen for at skabe en god arbejdsplads.

VORES ANSÆTTELSESPRAKSIS

Hos Stilling har vi dedikeret os til at skabe et mangfoldigt arbejdsmiljø, med fokus på lighed, inklusion og respekt. Vi tror på, at talent og potentiale findes i alle, uanset etnisk baggrund, religion, køn, seksuel orientering, kønsidentitet, alder, national oprindelse, religion eller handicap.

Alle ansøgninger vurderes på baggrund af kvalifikationer og evner til at udføre jobbet og vi står fast på at fremme lighed og undgå diskrimination i alle aspekter af vores ansættelsespraksis.

Uopfordret ansøgning

Er du jobsøgende og kunne du forestille dig en fremtid hos Stilling? Vi modtager meget gerne din uopfordrede ansøgning, som vi gemmer til vi søger personer med din profil.

Uopfordrede ansøgninger sendes til job@stilling.dk.