Skip to main content
Stilling Studio

Stilling Studio er beliggende i det berømte designkvarter i København, Bredgade, side om side med butikker, der tilbyder både nyt og klassisk  design. Showroomet er et inspirationsrum, hvor vi i samspil med skiftende udstillingspartnere, fremviser nogle af vores produkter.

I Stilling Studio holder vi møder med arkitekter, erhvervskunder og interiørdesignere og bruger showroomet som eventspace, når vi er værter for både private og offentlige arrangementer.

Stilling Studio
Bredgade 22
1260 København K

ÅBNINGSTIDER

Studiet er for nuværende udelukkende åbent efter aftale.

BOOK ET MØDE I STILLING STUDIO

Leder du efter inspiration til dit næste projekt? Hvis du er erhvervskunde, bygherre, interiørdesigner eller arkitekt, kan du booke et møde i vores showroom, Stilling Studio. Her kan vi yde professionel vejledning omkring gardinløsninger, samt sætte dig i forbindelse med en Stilling® forhandler, hvis du er interesseret.

Er du privatkunde sætter vi dig meget gerne i forbindelse med en Stilling® forhandler. Du kan også selv finde en i nærheden af dig på vores forhandlerkort.

Indgangen til Stilling Studio under designfestivalen 3daysofdesign 2023 i København.

3daysofdesign 2023

UDSTILLINGSPARTNERE

Foruden et fast sortiment af Stilling® gardinskinner, persienner og liftsystemer, kan du i Stilling Studio opleve en skiftende udstilling af interiør, kunst og tekstil, leveret af vores udstillingspartnere.

3DAYSOFDESIGN 2024

Til dette års 3daysofdesign har Stilling indgået samarbejde med den anerkendte designer, Nadia Olive Schnack, om at skabe en fællesudstilling, ‘Colours & Crafts’, der hylder smukt håndværk i livlige farver.

Udstillingen præsenterer værker fra designmærkerne Stilling®, SkLO, KURAGE, Ege Carpets og Gurli Elbækgaard.

Stilling studio AP 1100 Curtain tracks
Stilling AP 1905 Piet Hein Superellipse® gardinskinner hænger på wire. Farven er Yves Klein blå.
Stilling studio AP 1100 Curtain tracks in blue