Skip to main content
Stilling Studio

STILLING STUDIO
SHOWROOM

Leder du efter inspiration til dit næste gardinprojekt? Hvad end du er privatkunde, erhvervskunde eller arkitekt, byder vi dig velkommen i vores showroom, Stilling Studio. Her kan vi yde professionel vejledning til dit gardinprojekt, samt sætte dig i forbindelse med en Stilling® forhandler, hvis du er interesseret.

Stilling Studio
Bredgade 22
1260 København K

ÅBNINGSTIDER

Studiet er for nuværende udelukkende åbent efter aftale.

BOOK DIT MØDE I STILLING STUDIO

Om du ønsker at besøge os inden for studiets almindelige åbningstid, eller om du ønsker at arrangere et møde på én af vores lukkedage, er du velkommen til at booke dit møde på forhånd, så vi kan forberede os bedst muligt.

  Du er også velkommen til at kontakte os på studio@stilling.dk eller +45 43 60 00 63.

  Indgangen til Stilling Studio under designfestivalen 3daysofdesign 2023 i København.

  3daysofdesign 2023

  UDSTILLINGSPARTNERE

  Foruden et fast sortiment af Stilling® gardinskinner, persienner og liftsystemer, kan du i showroomet opleve en skiftende udstilling af interiør og tekstil, leveret af vores udstillingspartnere.

  KVADRAT

  Både gardinstof og møbelstof er leveret af det verdenskendte brand, Kvadrat, der med nøje udvalgte tekstiler filtrerer sollyset til at skabe en fredsommelig og balanceret atmosfære i showroomet. Oplev stofserien “Air 4” og den dobbeltvævede kvalitet “Twinx”, der fremtræder i gardiner med Stillings ‘Perfect Wave’ syning.

  Blomus service og interiør udstillet i Stilling Studio Showroom i hjertet af København
  Stilling AP 1905 Piet Hein Superellipse® gardinskinner hænger på wire. Farven er Yves Klein blå.
  En bænk fra tyske interiør virksomhed Blomus står på guvlet, mens tekstiler fra danske Kvadrat hænger ned foran kameraet.