Skip to main content
Vores ansvarlighed

SÅDAN ER STILLING, OG SÅDAN SER VI PÅ VERDEN

Medmenneskelighed er det helt centrale omdrejningspunkt for Stilling. Mennesket er i fokus, og vi nærer en stor respekt for vores omgivelser. Derfor er vores DNA først og fremmest funderet i nærvær, rummelighed, gensidig respekt og forpligtelse over for de mennesker og relationer, vi er i berøring med – og overfor den verden vi er en del af.

Vi har en regenerativ tilgang til vores måde at være i verden og drive forretning på. Det må aldrig ske på bekostning af hverken mennesker eller planet. Det betyder, at det er afgørende for os at skabe værdi på flere planer end kun for vores aktionærer. Profit alene er et fattigt mål for succes, og derfor optimerer vi også efter naturens og samfundets interesser, for vi kommer længst ved at give mere, end vi tager. Vi kalder det at have jordforbindelse.

AP 2001 / Hvid

Som virksomhed tør vi gå forrest og løbe en risiko, og det er vi stolte af. Vi er pionerer, der ønsker en ny måde at drive og være virksomhed på, der i større udstrækning harmonerer med det, verden har brug for. Vi bekymrer os nok til at ville handle – også før det er påkrævet.

Men vi ved også, at vi er dybt afhængige af andre, hvis vi vil gøre en reel forskel. Måske kan vi gå så langt som til at erkende, at vi er ubetydelige uden andre. Vores lod er at bidrage til at skabe forbindelser, der i samspil med andre skaber helhed. Man kan sige, at vi tror på helheder og altings forbundethed.

STILLING SUPPLY CHAIN

Vi samhandler med eksperter fra hele verden for at skabe gardinudstyr af materialer, der baserer sig på den seneste viden og teknologi. Alle vores leverandører er underlagt vores “supplier code of conduct”, der bl.a. sikrer gennemsigtighed og værdige forhold for alle arbejdere.

Gå på opdagelse i vores supply chain gennem det interaktive kort herunder.

Sverige, Polen, Spanien, Tyrkiet
Danmark, Indien, Italien, Kina, Spanien, Tyskland, Taiwan
Indien, Kina, Spanien, Taiwan, USA
Danmark, Italien, Sverige
Italien, Tyskland, Vietnam, Storbritannien, Østrig
Spanien, Tyskland
Frankrig, Kina
Spanien
Tyrkiet
Danmark

STILLING SKABER RUM TIL LIV

Det betyder at vi med vores produkter og løsninger gør os umage for at skabe rum, som mennesker nyder at leve i. At vi hver dag går på arbejde for at skabe en mangfoldig arbejdsplads med rummelighed og et trygt fællesskab for alle.

At vi rækker længere ud end os selv og gør alt, hvad vi kan for at sikre gode levevilkår og rum til liv gennem hele vores værdikæde.

Det har altid været afgørende for os at tage stilling til det samfund, vi er en del af, og derfor driver vi vores forretning ud fra et tre-dobbelt bundlinjefokus: People, Planet, Profit. Det samfundssyn er også årsagen til, at vi har valgt at formulere en samfundsambition, der sætter retningen.

4 CENTRALE LØFTER

Vi forpligter os til:

At være transparente i alt, hvad vi gør og skabe væsentlig, målbar værdi for alle vores interessenter.

At skabe en medmenneskelig arbejdsplads med mening.

At efterstræbe en regenerativ forretningsmodel, der også sætter positive spor for eftertiden.

At gå forrest og inspirere, guide og hjælpe vores økosystem, så vi sammen spreder ringe i vandet.

B Corp certificering

UN global compact

Kontakt os