Skip to main content
CURTAINLIGHT 2.0

GARDINSKINNER MED INDBYGGET STEMNINGSBELYSNING

En gardinskinne med indbygget belysning giver en helt særlig ambient baggrundsbelysning til dit rum. Den store flade af bølget tekstil udnyttes som et lærred, der gradvist oplyses fra top mod bund, hvorved tekstilets strukturer vækkes til live.

CURTAINLIGHT™ er et unikt LED system, særligt udviklet til gardinskinner, som forhandles gennem din lokale Stilling® forhandler.

ULTIMATIV KOMFORT & ÆSTETIK

Med en Stilling® gardinskinne med CURTAINLIGHT™ kan du ikke alene tænde og slukke det indbyggede LED i din gardinskinne. Du kan også dæmpe det trinløst, samt skifte temperaturen fra koldt til varmt lys for at opnå den perfekte belysning på alle tidspunkter af døgnet.

Det fuldt integrerede LED system betjenes enten via en arkitektonisk swipe fjernbetjening eller via smartphone gennem et Zigbee® kompatibelt smart home, såsom Philips Hue. Både fjernbetjening og smartphone kan styre lyset i gardinskinnerne separat eller samlet.

AP 1170 med CURTAINLIGHT™ 2.0 belysning

Trinløs dæmpning

Justérbar temperatur

Swipe fjernbetjening

SÅDAN KØBER DU CURTAINLIGHT™ SKINNER

CURTAINLIGHT™ gardinskinner kan udstyres med både std. glidere eller waveglidere, hvilket betyder, at de kan anvendes til langt de fleste typer gardiner. Så hvad end du har ønsker om gardiner med faste læg eller med wavesyning kan du vælge en CURTAINLIGHT™ skinne.

Alle Stilling® gardinskinner laves på bestilling, hvilket giver mulighed for at tilpasse bl.a. størrelse, farve og montering alt efter ønsker og behov.

AP 1905 med CURTAINLIGHT™ belysning

SMART HOME KOMPATIBELT

CURTAINLIGHT™ 2.0 systemet er bygget på den seneste Zigbee-protokol, hvilket sikrer let kommunikation med andre smart home enheder. Den åbne protokol betyder, at vores gardinskinner med LED-belysning nemt kan integreres med bl.a. Philips Hue®, Somfy TaHoma® og IKEA Trådfri.

Ved at forbinde Stillings CURTAINLIGHT™ gardinskinner til et smart home system kan du bl.a. iscenesætte din belysning og skabe faste rutiner, samt betjene dem via stemmestyring fra bl.a. Google Assistent og Amazon Alexa.

Har du gardinskinner eller solafskærmning med Somfy motorer kan du betjene både dine elektriske gardinskinner og lyset i dine CURTAINLIGHT™ gardinskinner med Somfys TaHoma® smart home hub.

HVAD ER CURTAINLIGHT 2.0?

CURTAINLIGHT™ er et eksklusivt LED system, særligt skabt til indbygning i gardinskinner, der er udviklet af Stilling®.

Ved at integrere LED belysning i gardinskinnerne tilføjes en ambient belysningskilde til rummet, der kaster et blødt og indirekte lys nedover tekstilet. Resultatet er en stemningsfuld baggrundsbelysning, der samtidig fremhæver teksturen i gardinet.

Det nye CURTAINLIGHT™ 2.0, som blev lanceret i 2024, tilbyder nye funktioner til systemet. Herunder justering af lysets temperatur fra koldt til varmt lys, samt åben smarthome integration med Zigbee® protokollen.

HVILKE SKINNER KAN LEVERES MED CURTAINLIGHT™?

Vores sortiment af gardinskinner med LED belysning indeholder:

AP 1170 er en fornyet udgave af en populær gardinskinne, AP 1100 S. Nu er den specialdesignet til at rumme indbygget LED belysning. Lyset fremhæver profilens arkitektoniske look og er oplagt til professionelle monteringsopgaver på f.eks. hoteller.

AP 1905 er den første Superellipse® formede gardinskinne og dertil den første der blev skabt med et separat spor til at integrere vores CURTAINLIGHT™ LED. Designet til at videreføre designarven fra den populære Superellipse®.

Begge gardinskinner er udført i mindst 75% genanvendt aluminium og ved brug af vedvarende energi, hvilket sikrer dem et lavere CO2-fodaftryk. Og hvilket giver skinnerne vores SUSTAIN™ mærkning.

HVAD KOSTER GARDINSKINNER MED LED LYS?

Da alle vores gardinskinner laves på bestilling, afhænger prisen på gardinskinner med LED belysning – CURTAINLIGHT –  bl.a. af størrelsen og farven på det valgte produkt.

AP 1170 inkl. CURTAINLIGHT 2.0 – vejl. udsalg fra 1.476 kr. uden fjernbetjening.
AP 1905 inkl. CURTAINLIGHT 2.0 – vejl. udsalg fra 2.345 kr. uden fjernbetjening.

Kontakt din lokale Stilling® forhandler for et tilbud.

KAN JEG TILFØJE CURTAINLIGHT™ TIL MIT SMART HOME?

Stilling CURTAINLIGHT™ 2.0 er bygget på Zigbee® 3.0 protokollem, hvilket betyder at systemet kan integreres direkte med bl.a. Philips Hue systemet, Somfy TaHoma® Switch og IKEA Trådfri uden behov for en sidestillet gateway. Lyset i gardinskinnen tilføjes på samme måde som ethvert andet produkt i det respektive system.

Har du ikke et Zigbee® kompatibelt system i forvejen, tilbyder vi også vores egen WiFi Bridge for at muliggøre betjening via din smartphone.

HVORDAN BETJENES GARDINSKINNER MED CURTAINLIGHT™?

Med vores nye generation af LED belysning, dæmpes lyset ikke længere i trin ved tryk på en knap. I stedet justeres det trinløst via enten et swipe på fjernbetjeningen eller via en app på din smartphone.

Temperaturen på CURTAINLIGHT™ 2.0 lyset kan justeres trinløst fra koldt til varmt lys alt efter behovet og stemningen. Bruger du smart home tjenester såsom Philips Hue, ændres lyset sammen med den valgte “scene”.

HVORDAN TILSLUTTES EN GARDINSKINNE MED CURTAINLIGHT™?

CURTAINLIGHT™ systemet er fuldt integreret i gardinskinnen, og er derfor ikke synligt udefra. Tilslutningen foregår enten med en direkte 24V strømkilde eller gennem en 230V strømforsyning.

Mellem strømkilde og gardinskinne er der en styreenhed, som modtager signaler fra fjernbetjeninger og smart home systemer. Denne kan enten indbygges sammen med strømforsyningen eller skjules bag det parkerede gardin.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Materiale:     COB CCT LED strip
Lyskulør:     2700K – 6000K
Strømforbrug:     16W pr. meter
Strømkilde:     230V / 24V
Diodetæthed:     512 pr. meter
Maks. lysstyrke:     1500 lm
Dæmpning / CCT:     Ja / Ja
IP Klasse:     IP20
Fjernbetjening:     2.4 GHz (30 m)
Smart Home:     Zigbee 3.0 (100 m)
Kompatibilitet:     Philips Hue, Somfy TaHoma®, IKEA Trådfri, etc.