Skip to main content
Aluproff er blevet til Stilling

Aluproff har pr. 9. december 2022 skiftet navn til ‘Stilling’.

Arven til vores virksomhed blev skabt i 1949, da vores grundlægger, Preben Stilling, producerede sin første persienne. En persienne han udviklede i familiens kælder og solgte i sin fritid, og som viste sig at blive starten på mange årtiers håndværkstraditioner på dansk jord. En arv vi hver dag arbejder på at bringe ansvarligt ind i fremtiden.

Navnet Stilling er en integreret del af vores historie, men samtidig også et symbol på vores meningsfuldhed. Vi tager stilling til den verden og det samfund vi er en del af, til konsekvenserne af vores virke og den generelle forandring der kræves, for at vi kan sætte positive spor for eftertiden og skabe værdige liv for fremtidige generationer. For at vi kan give mere end vi tager. Vi er klar til at stå på mål for alle de valg, vi træffer. Vi har taget stilling.

VI TAGER ANSVAR

Kombinationen af klassisk dansk håndværk og produktudvikling målrettet mod at skabe nytænkende løsninger af ansvarlige materialer har gjort os til én af verdens førende inden for vores felt. En succes vi bærer med stolthed og ydmyghed, og som samtidig forplanter sig til et stort ansvar. Et ansvar for de mennesker vi er i berøring med, samt for den verden vi driver virksomhed i. Derfor er kimen i vores forretningsstrategi, Meningsfuld Vækst; people, planet, profit. I dén rækkefølge.

VI ER STADIG DE SAMME

Vi har ikke fået nyt ejerskab.
Vi indfører ikke skjulte gebyrer.
Vi ændrer ikke ved produktet eller vores gode service.

Stilling er en ny indpakning af alt dét, vi altid har gjort. Vores nye navn ændrer nemlig ikke ved, at vi er sat i verden for at lave gardinudstyr i topklasse. Derfor er design, service og danske håndværkstraditioner fortsat kernen til vores forretning, og kunderne fortsat vores vigtigste partnere. Og det kommer ikke til at ændre sig.

 

Har du spørgsmål til vores navneskifte er du mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon +45 4360 0063 eller e-mail stilling@stilling.dk.

 Rasmus Stilling-Schütz & Thomas Trads Hansen