Skip to main content
Colour worlds

STRANDSAND

Nordsjö Strandsand er en varm, taupe farve, der bringer ro og balance til ethvert interiør. Den taupe nuance henleder fantasien til et afdæmpet univers, hvor fraværet af farver beroliger sindet. Her er farven vist på vores ikoniske AP 1905 Piet Hein gardinskinne, der er udført i Superellipse® form.

Skinnen, såvel som tilbehøret, er designet ud fra det traditionsrige Piet Hein designunivers, hvor hver en lille detalje er gennemarbejdet. Piet Hein gardinskinnen er ligeledes den første gardinskinne i verden, der har mulighed for indbygget LED belysning.

 UDVALGTE FARVEKOMBINATIONER

White
Darling

Bright
Skagen

Sparkling
Mandal

Powder
Sugar

Bright
Brantevik

Frosty
Air

COASTAL BLUE

Jotun Coastal Blue er en rolig, dæmpet blå nuance, der bringer en harmonisk balance til interiøret, og især komplementerer en palette af kølige og grålige nuancer.

Den blålige nuance henleder fantasien til et sanseligt univers, hvor det bløde lys reflekteres i den dansende blå vandoverflade.

Her er farven vist på vores ikoniske AP 2005 gardinskinne, der er lavet I Hydro CIRCAL® af min. 75% genanvendt aluminium og ekstruderet med vedvarende energi. Loftstøtter nedsænker installationen fra loftet for at fremhæve gardinskinnens organiske form, der til perfektion udnytter gardinet til både rumdeling og udsmykning.

 UDVALGTE FARVEKOMBINATIONER

Coastal
Blue

Natural
Blue

Oslo

Letthet

Cityscape

Frosty
Air

GREEN LEAF

Jotun Green Leaf er en gylden, dæmpet grøn nuance, der bringer naturlighed til interiøret, og underbygger en taupe pallette til perfektion. Den grønlige nuance henleder fantasien til et naturpræget univers, hvor grænsen mellem uderum og inderum nedbrydes. Her vist på vores klassiske AP 2001  gardinskinne, der er lavet af Hydro CIRCAL® min. 75% genanvendt aluminium og ekstruderet med vedvarende energi. Korte loftstøtter nedsænker installationen fra loftet for at fremhæve gardinets lette udtryk ved at lade lyset passere både over og under.

 UDVALGTE FARVEKOMBINATIONER

Green
Leaf

Tidsløs

Letthet

Green
Harmony

Desert
Pink

Savanna
Sunset

GLOWING ROCHEFORT

Nordsjö Glowing Rochefort er en energisk gul nuance, der bringer glæde og positivitet til interiøret, og med lethed kan kombineres med prangende farver i det blålige og lilla spektrum. Den gule nuance henleder fantasien til et sommerligt univers, hvor solen kaster sine stråler over kornmarkerne, der vejer i vinden.

Her er farven vist på vores smukke, runde AP 9001 gardinskinne, der med sin voluminøse form og ensartede for- og bagside er populær til rumdeling. Den robuste skinne kan med lethed bære selv det tungeste velourstof.

 UDVALGTE FARVEKOMBINATIONER

Glowing
Rochefort

Bright
Rochefort

Illuminated
Sarcelles

Illuminated
Rochefort

Dusky
Montrouge

Soft
Montrouge

LAVENDER MEADOW

Nordsjö Lavender Meadow er en klar og munter lilla nuance med rosa undertoner, der bringer leg og kreativitet til interiøret, og på smukkeste vis underbygger både en neutral og farverig palette. Den lilla nuance henleder fantasien til et yderst visuelt univers, hvor lilla lyng indbyder til leg.

Her er farven vist på vores ekstraordinære AP 2668 corniche i Hydro CIRCAL®, kombineret med en AP 0520 gardinskinne, der sammen skaber en smuk gardininstallation, som man kender dem fra bl.a. de bedste hoteller. Skinnen og gardinets top er elegant gemt væk under cornichens buede form.

 UDVALGTE FARVEKOMBINATIONER

Lavender
Meadow

Mystical
Montrouge

Dazzling
Versailles

Clear
Versailles

Glowing
Montrouge

Burning
Sky

ANTIQUE BRASS

Jotun Antique Brass er en smuk ferskenrosa nuance, der bringer farveglæde til en dæmpet pallette, og sætter et smukt feminint præg på interiøret. Den rolige nuance henleder fantasien til et fredfyldt univers, hvor tid og tilstedeværelse smelter sammen til ét.

Her er farven vist på vores slanke AP 1100 gardinskinne, der er nedsænket med loftstøtter, for at fremhæve gardinets lette udtryk og lade lyset passere både over og under.

 UDVALGTE FARVEKOMBINATIONER

Antique
Brass

Lys
Granitt

Pale
Green

Pale
Linden

Thoughtful

Soft
Comfort

Produktdetaljer

Håndlakering på eget lakereri i Brøndby

Alle NCS og RAL farver i Svanemærkecertificeret Nordsjö vådmaling

Gratis lakering af beslag og endekapper i metal til hver profil

HVILKE FARVER KAN JEG VÆLGE?

Med vores speciallakering kan du frit vælge mellem alle farver, du måtte drømme om. Farven skal blot angives som enten en RAL eller NCS farvekode.

Har du et ønske om en særlig farve, som gardinskinnen skal matche, kan du med fordel medbringe den til din gardinspecialist, der så kan hjælpe med at finde den rigtige farvekode.

KAN ALLE STÆNGER OG SKINNER SPECIALLAKERES?

Som udgangspunkt kan alle vores gardinsskinner og stænger lakeres i præcis den farve du ønsker. For at bevare glideevnen vådlakeres profilerne med maling i glans 80.

Lakerede gardinskinner kan også leveres med buk eller valsning, som foretages inden lakeringen.

Tilbehør i metal som beslag og endekapper vil blive lakeret såvidt det er muligt.

HVAD KOSTER DET AT SPECIALLAKERE MINE SKINNER?

PULVERLAKERING
Pulverlakering er den mest slidstærke form for lakering
vi tilbyder. Pulverlakken oplades elektrostatisk således at skinnen tiltrækker pulveret.
Ved pulverlakering lakerer vi skinnerne før vi bukker eller valser, da lakeringen egner sig fint til at blive formgivet. Vælg mellem alle RAL farver.
OPSTART: Kr. 600,- pr. farve (netto ekskl. moms)
PRIS PR. METER: Kr. 45,- pr. meter (netto ekskl. moms)
PRIS PR. LØSDEL: Kr. 45,- pr. stk. (netto ekskl. moms)
Ved pulverlakering betales altid for min. 6 meters profil.

VÅDLAKERING
Vådlakering er en mere prisvenlig form for lakering end pulverlakering. Vi anvender en særlig lakering, der sikrer både holdbarhed og glideevne.
Ved vådlakering lakerer vi skinnerne efter de er bukket eller valsede. Vælg mellem alle RAL & NCS farver.

OPSTART: Kr. 0,-
PRIS PR. METER: Kr. 125 pr. meter (netto ekskl. moms)
PRIS PR. LØSDEL: Kr. 45 pr. stk. (netto ekskl. moms)
Ved vådlakering betales altid for min. 6 meters profil.

VILKÅR
Visse plastkomponenter, motorer og andre løsdele kan ikke lakeres. Spørg gerne vores kundeservice ved interesse.
Vi yder 2 års garanti på speciallakering.

KAN JEG MATCHE FARVEN PÅ SKINNEN MED MIT GARDINSTOF?

Med tusindvis af farver i RAL og NCS paletterne kan vi sagtens lave et farvematch mellem dit ønskede gardinstof og din gardinskinne. Når du har valgt gardinstoffet kan din gardinspecialist samtidig hjælpe dig med at finde den rigtige farvekode.

HVOR KØBER JEG SKINNER I FARVER?

Du kan købe Stilling gardinskinner og -stænger med speciallakering hos din lokale gardinspecialist. Kontakt os for henvisning til nærmeste forhandler på: stilling@stilling.dk eller 45 4360 0063.