Skip to main content
Inspiration / Collabs / The Conary
Collabs

The Conary

The conary atrium gaard

Foto: Jonas Bjerre Poulsen for The Conary & Pernille Greve for Stilling

The Conary er et gammelt byhus i København som hvor man finder en unik sammensmeltning af mødested, kontor, netværk og hotel. Med base i de historiske rammer var ‘Enter the Salon’ udstillingen et højdepunkt ved 3daysofdesign 2024. Fællesudstillingen var kurateret af Signe Hytte og var en forening af design, kunst og poesi.

GARDINER I GÅRDEN

Til udstillingen skabte Arne Aksel en smuk gardininstallation i the overdækkede atriumgård i samarbejde med Stilling. Vi leverede vores stilrene, specialtilpassede AP 5001 i delvist genanvendt aluminiun.

AP 5001/ Hvid. Foto: Pernille Greve

AP 5001 gardinskinne i hvid fra Stilling hos The Conary

Foto: Pernille Greve

The conary atrium gaard

Foto: Jonas Bjerre Poulsen

FUNKTIONELLE OG ÆSTETISKE

Gardin installationen i den store, overdækkede gård hos the Conary består af over 30 meter AP 5001 skinner, tilpasset konturerne i det fredfyldte atrium. De stærke, arkitektoniske gardinskinner muliggør en flydende, ubesværet anvendelse af de hvide gulv-til-loft gardiner. De specialbukkede skinner og det smukke, taktile stof fra Kvadrat har både funktionelle fordele og understreger rummets arkitektoniske elegance.

TEKSTILER OG LYS

Gardinerne fungerer både som bagtæppe og fokuspunkt, og de skaber et dynamisk spil mellem lys og teksturer, som perfekt komplementerer de imponerende lagdelte tekstil lamper, Altostratus, fra Ladies & Gentlemen Studio. Sammen med lamperne skaber installationen et blødt, diffust lys, der interagerer smukt med det øvrige interiør og understøtter rummets tematiske fortælling.

PERFEKT BALANCE

Gardininstallationen illustrerer, hvordan omhyggeligt udformede designelementer kan transformere et rum og samtidig være praktiske. Atriumgården på the Conary er et smukt eksempel på en perfekt balance mellem funktionalitet og visuelt udtryk. Og på gardinløsningers alsidighed og æstetiske appel.

AP 5001 at the Conary

Foto: Jonas Bjerre Poulsen

AP 5001 gardinskinne i hvid fra Stilling hos The Conary

Foto: Pernille Greve

Foto: Pernille Greve

The Conarys atriumgaard

Foto: Jonas Bjerre Poulsen