Skip to main content
Inspiration / Collabs / ASTEP SHOWROOM
Collabs

ASTEP SHOWROOM

Valset AP 1121 skinne fra Stilling hos Astep showroom

Foto: Pernille Greve

Til Astep showroom har vi specialvalset og -bukket en række AP 1121 skinner, som er blevet anvendt til en yderst kreativ og meget funktionel rumdeling.

TRANSFORMERENDE RUMDELING

De loftsmonterede gardinskinner hos designvirksomheden Astep i København redefinerer begrebet rumopdeling. Adskillige bukkede og valsede gardinskinner giver, i samspil med lyse tekstiler fra Kvadrat, mulighed for at transformere rummet. Både til at skabe små individuelle områder og til at fremhæve og afskærme efter behov.

AP1121 skinnerne er speciallakerede i samme farve som lofterne, hvilket sammen med monteringen direkte i loftet får dem til at syne meget diskrete. Samtidig med at de fungerer som små, overraskende installationer, når man kigger op. Specialvalsede og specialbukkede af vores erfarne håndværkere tegner de sirlige mønstre i loftet.

TIDLØST DESIGN

Skinnernes buer skaber et flydende formsprog som forener æstetik og funktionalitet. Uanset om de anvendes til rumdeling eller dekoration skaber de sammen med de transparente tekstiler en perfekt baggrund for de udsøgte lampe designs i showroomet.

Astep er en designvirksomhed som har eksisteret igennem tre generationer og som bygger på denne erfaring samt de nyeste digitale teknologier. Navnet ”Astep” symboliserer den evige bevægelse imod skabelsen af noget nyt og samtidig tidløst.

AP 1121 / Speciallakering, Tekstil: Kvadrat

Rumdeling med valset AP 1121 skinne fra Stilling hos Astep showroom
Custome curved AP 1121 curtain track from Stilling roomdivider at Astep showroom
Valset AP 1121 skinne fra Stilling hos Astep showroom