Skip to main content
Inspiration / Collabs / Dansk design

Foto: Pernille Greve / Contact Copenhagen

Sammen med smukke gardinstoffer skabte gardinskinner fra Stilling en flot baggrund for noget af cremen af dansk design, under 3daysofdesign 2021 festivalen i København.

Vi udstillede i Nationalmuseets historiske bygning, Kongernes Lapidarium, som en del af DDcated designhub. Men man kunne også finde vores gardinskinner flere andre steder i København.

Vi besøgte nogle af de flotte showrooms med fotograf Pernille Greve og viser nogle eksempler her.

AP 5001 / Sølv / Living Art for Verpan

AP 0520 / Guld / &Drape for Please Be Seated

HS 2000 / Børstet Messing / Stilling for Royal Copenhagen

FILE UNDER POP OG NUURA / BY &DRAPE

Frederiksgade 1 er ubetinget ét af Københavns smukkeste designhuse. Huset rummer en stor mangfoldighed af dansk design, lige fra de klassiske designikoner af Wegner, Finn Juhl og Nanna Ditzel til nye dygtige designere.

I løbet af 3 Days of Design var huset fyldt op med besøgende og smukt design fra flere virksomheder, heriblandt File Under Pop, &Drape og Nuura.

Gardiner til showroom

File Under Pop skaber gulve, vægge og lofter i et kurateret univers af farver og taktile teksturer, mens Nuura lighting står for sensuelle, æstetiske lamper i nordisk stil.

&Drape havde sat deres kompetente og kreative præg på gardindesignet i begge showroom.

AP 0520 / Hvid / &Drape for Nuura

AP 0520 / Hvid / &Drape Showroom

AP 0520 / Sand / &Drape for File Under Pop

VERPAN / BY LIVING ART

I showroomet hos Verpan havde Living Art skabt et fantastisk univers af gardiner som omfavnede de ikoniske kreationer af den danske designpioner Verner Panton.

Verner Pantons design var omgivet af smukke gardiner i velour og i farverige, florlette stoffer.

AP 5001 / Sølv / Living Art for Verpan

AP 2001 / Hvid / Living Art for Verpan

&TRADITION / BY DESIGN GARDINER

& Tradition både genudgiver designikoner og skaber fremtidige klassikere i samarbejde med anerkendte internationale designere.

På &Traditions udstilling havde Design Gardiner skabt en fantastisk baggrund for blandt andet Flower Pot lysekronen – og for en kat at spadsere på.

AP 5001 / Sort / Designgardiner for &Tradition

CARL HANSEN & SON / BY &DRAPE

Hos Carl Hansen og Søn i Bredgade, er det moderne og æstetiske gardindesign fra &Drape med til at danne en smuk baggrund for de tidløse danske designklassikere såvel som for kunstværker.

AP 0520 / Hvid / &Drape for Carl Hansen

AP 5001 / Sand / &Drape for Carl Hansen

AP 0520 / Hvid / &Drape for Carl Hansen

ROYAL COPENHAGEN / BY STILLING

Hos Royal Copenhagen havde man skabt et sanserigt univers med havet som tema. Stænger fra vores kommende decostangserie fik lov til at spille rollen som rumdelere og deltagere i det smukke sceneri.

HS 2000 / Børstet Messing / Stilling for Royal Copenhagen

BRDR.KRUGER / BY &DRAPE

Brdr. Krüger er et dansk møbel brand med en kollektion i konstant udvikling. Vores skinner blev anvendt til en flot niche, en dørskjuler og til smukt gardindesign i vinduerne.

AP 0520 / Hvid/ &Drape for Brdr. Kruger

AP 0520 / Hvid/ &Drape for Brdr. Kruger

ASTEP / BY ARNE AKSEL

På Esplanaden danner gardindesign fra ARNE AKSEL baggrund til de innovative lamper hos Astep design. Gardinerne fungerer som rumdelere og tilføjer rummet atmosfære. Stoffet fra Kvadrat er et perfekt match til de flotte lamper.

AP 5001 / Hvid / Arne Aksel for Astep