Skip to main content
Inspiration / Collabs / Hotel Normann
Collabs

Hotel Normann

Foto: Pernille Greve

Normann Copenhagen forvandlede deres danske hovedkvarter til Hotel Normann under designfestivalen 3daysofdesign 2023. Hotellet har gardindesign af Fischer Gardiner på AP 5001 skinner fra Stilling.

SKØNNE OASER

Den danske designvirksomhed Normann Copenhagen har skabt et hotel- showroom, hvor luksus hospitality smelter sammen med smukt interiørdesign. De store suiter og mange hyggelige lounger på Hotel Normann er indrettet som fredelige oaser med smukt gardindesign af Fischer Gardiner. I forening med de lækre gardinstoffer skaber vores AP 5001 gardinskinner et harmonisk samspil mellem lysindfald og privatliv. Om det er transparente gardiner eller dobbelt-lags hotelgardiner i de skønne suiter eller lette, farverige gardiner i de lækre lounges: løsningerne giver rig mulighed for at tilpasse stemningen i hvert rum efter behov.

DANSKE DESIGNTRADITIONER

Normann Copenhagen er et internationalt designbrand forankret i danske designtraditioner. Deres stadigt voksende kollektion omfatter møbler i naturlige materialer, belysning og interiør genstande. Designet er kendetegnet ved minimalistiske, rene linjer med et legende tvist. Og  fremstillet med fokus på godt håndværk, kvalitet og holdbarhed.

De smukke gardiner matcher farvepaletten i de enkelte rum. Og tilføjer et blødt og taktilt baggrundstæppe for de flotte designs. Båret af den alsidige, strømlinede AP 5001 skinne, der er en designklassiker i sig selv.

AP 5001/ Hvid

Gardindesign af Fisher hos Hotel Normann
Mosgrønne gardiner på AP 5001 gardinskinne
Stilling skinner hos Hotel Normann
Mintgrøn lounge på Normann Copenhagens hovedkontor
White curtain tracks and curtains at the Hotel Normann
White curtain tracks and curtains at the Hotel Normann
Blafrende gardiner på Stilling skinner hos Hotel Normann
AP 5001 gardinskinner fra Stilling