Skip to main content
Inspiration / Collabs / Noyer Showroom
Collabs

Noyer Showroom

AP 2500 and AP 5001 in black at the Noyer Design showroom

Foto: Pernille Greve

I Noyer showroom, indrammes de smukke design i valnøddetræ af gulvlange gardiner monteret på vores elegante, sorte gardinskinner.

Noyer er en dansk designvirksomhed, der skaber håndlavede kvalitetsprodukter i amerikansk valnøddetræ. Et materiale, der også har lagt navn til virksomheden: Noyer betyder valnød på fransk [nåjæ].

Produktkataloget spænder fra lækre smørebrætter til imponerende konferenceborde. I Noyers showroom spiller møblerne i den smukke træsort flot sammen med gulvlange gardiner fra danske Pagunette. Gardinerne er monteret på vores AP 2500 og AP 5001 skinner.

GARDINER I TO LAG

I vinduet ud mod vejen har vi monteret sorte AP 2500 skinner i to rækker. En, der bærer lette, råhvide indergardiner og en, der bærer tykkere, sandfarvede ydergardiner. Gardinerne i to lag giver fuld kontrol over dagslys og stemning i rummet.

De sorte gardinskinner skaber en flot kontrast til de lyse stoffer og er en naturlig forlængelse af de gamle sorte vinduesrammer.

SMUK RUMDELING

I midten af rummet fungerer de tætte, mosgrønne gardiner i uld på AP 5001 skinnerne både som rumdelere, lyddæmpere og smuk dekoration. De sorte gardinskinner skaber en flot dybde og indramning af rummet. Og spiller flot sammen med både de sorte 2500 skinner, vinduesrammerne og det sorte gulv.

AP 2500/ Sort

AP 2500 and AP 5001 in black at the Noyer Design showroom
AP 5001 curtain track in black at the Noyer Design showroom
Roomdivison on curtain tracks from Stilling at the Noyer showroom
Tow rows of the AP 2500 curtain track in black with white curtains
AP 2500 in black at the Noyer Design showroom
Detail from handcrafted chair in american walnut
Moss green woll curtains used as room dividers