Skip to main content
ZENITH™ persiennen

EN KLASSIKER VENDER TILBAGE

I 1949 grundlagde Preben Stilling-Petersen vores virksomhed med produktionen af aluminiumspersienner i sin kælder i Herlev. Med tiden udvidede vi vores sortiment til også at omfatte gardinskinner og gardinudstyr, men kærligheden til den klassiske persienne forbliver dybt forankret i Stillings DNA.

ZENITH™ persiennen blev oprindeligt skabt for over et årti siden, da vi besluttede at genfortolke vores originale persienne fra 1949. Resultatet var en smuk, arkitekttegnet og yderst funktionel persienne. Med karakteristisk design, intuitiv gearing, specialiserede snorlåse og farvematchede drejestænger af aluminium blev ZENITH™ hurtigt en succes og etablerede sig som en klassiker i vores portefølje.

Nu vender ZENITH™ persiennen tilbage med helt nye farver og finishes, samtidig med, at det flotte design og de funktionelle detaljer bevares.

ARKITEKTONISK DANSK DESIGN

Udviklingen af ZENITH™ persiennen er sket i tæt samarbejde med designer Peter Møller-Jensen, partner i Møller-Jensen Innovation & Design, der kommer fra en familie med en rig arv inden for arkitektur og design.

Peter Møller-Jensen har centreret designet omkring lamellernes konkave form, som går igen i alle komponenter, herunder top- og bundlister, endekapper og håndgreb. Dette sikrer et smukt og sammenhængende visuelt udtryk på tværs af alle elementer.

Det buede formsprog er ikke kun æstetisk smukt, men har også en praktisk funktion. Ved at matche den konkave form på lamellerne i den nederste del af overkassen, kan lamellerne trækkes tættere sammen, hvilket reducerer lysindfaldet, når de er vinklede. Resultatet er en unik og elegant persienne.

Persiennen historie er også Stillings historie her aluminums persienne 1949

Vores oprindelige persienne fra 1949

MARKEDETS MEST FUNKTIONELLE PERSIENNE

Teknikken bag ZENITH™ persiennen er løbende udviklet igennem årtier for at tilbyde markedets mest ergonomiske oplevelse. Den specielle 1:1 gearing gør, at persiennens lameller vipper fra åbne til lukkede med blot én rotation af drejestangen. De specialdesignede greb og snorkvaster er udført med gummieret soft-touch belægning for en
gennemgående oplevelse af kvalitet .

GENNEMTÆNKT DESIGN

ZENITH™ persiennens genkendelige design er ikke udelukkende æstetisk; det underbygger også en høj grad af funktionalitet. Den konkave form på overkassen er ikke blot en hyldest til lamellernes udformning, den tillader ligeledes at lamellerne trækkes tættere sammen, når persiennen er trukket fra. Snorlåsen, der er indbygget plant med fronten, giver et glat udseende, og tillader samtidig en mere glidende betjening fra alle vinkler.

MIX & MATCH

Kollektionen indeholder 57 forskellige farver og nuancer, som du kan matche frit med 8 forskellige listefarver for at skabe enten et perfekt farvematch, eller en smuk kombination af nuancer. Vores 25 mm lameller indeholder alle sammen min. 97% genanvendt aluminium, mens vores 35 mm lameller for nuværende er lavet af konventionelt aluminium.

TO TYPER BESLAG

Når du bestiller en ZENITH™ persienne kan du vælge mellem to typer beslag. Et skjult klikbeslag, der griber fast indvendigt i overkassen og derfor ikke kan ses fra persiennens forside, eller et kraftigt vridebeslag, der kan bære endnu mere vægt og er ideelt hvis persiennen monteres på eksempelvis en dør der åbnes og lukkes.

INNOVATIVE DETALJER

Måltilpasset efter dit vindues nøjagtige mål

Specialdesignet snorlaas i ZENITH persiennen

Specialdesignet snorlås indbygget i persiennens forside

Elegant drejestang udført i aluminium

SKAB DIN EGEN STIL

Med ZENITH™ har du mulighed for at skabe en helt personlig persienne ved at mixe farver på overkasse, bundliste og lameller. Vælg mellem i alt 57 forskellige lamelfarver og 8 forskellige farver til overkasse og bundliste. Skab enten et komplet farvematch eller smukke kombinationer.

Vi tilbyder to forskellige lamelbredder, og dermed to forskellige visuelle udtryk: enten 25 mm eller 35 mm. Vores 25 mm lameller er udført i mindst 97% genanvendt aluminium, 35 mm lamellerne i konventionelt aluminium.

TILBAGE TIL RØDDERNE

Med ZENITH™ persiennen vender vi tilbage til vores historiske oprindelse, samtidig med at vi drager fordel af den store erfaring, vi har oparbejdet gennem årene med at arbejde med aluminium.

Persiennen er en tidløs klassiker inden for solafskærmning, og med ZENITH™ får du en unik, elegant og funktionel udgave med utallige muligheder.