Skip to main content
Events / 3daysofdesign 2022
3daysofdesignEvents

3daysofdesign 2022

Foto: Pernille Greve / Stilling

EN LEG MED LYS OG FARVER

Stilling udstillede også i 2022 på Københavns store designevent 3daysofdesign. Fra 15. til 17. juni indtog vi nationalmuseets historiske bygning, Kongernes Lapidarium, sammen med DDcated designhub.

Sammen med 50 danske designbrands forsøgte vi at inspirere besøgende med en verden af interiørdesign i smukke, historiske omgivelser.

AP 5001 / Glowing Mount Rouge & HS 2020 / Blank krom

AP 5001 / Glowing Mountrouge

AP 0520 / Strandsand palette

HS 2020 / Blank krom

REMEMBER TO PLAY

Temaet for dette 3daysofdesign var “Remember to play” og det tog vi helt bogstaveligt idet vi anvendte vores skinner og cornicher på nogle temmelig anderledes måder:

Vi skabte en mikado lyslampe af  AP 1905 Piet Hein LED skinner, et gardin af AP 0520 S skinner, og en tredobbelt corniche sat sammen med CIRCLE stof fra Almedahls.

En valset og bukket AP 5001 i farven Glowing Mountrouge fra Nordsjö blev sammen med glødepærer til en fin rumdeler. Og vores flotte HS 2020 skinne i krom blev skåret i smig til et flot zigzag mønster. Begge skinner bar smukke stoffer fra Almedahls.

AP cornicher / Apple Grove

Vi fremviste selvfølgelig også mulighederne med vores speciallakering:

Piet Hein skinnerne var i farver fra Glowing Mountrouge paletten fra vores Colour Worlds og AP 0520 S skinnerne var speciallakeret i Strandsand palletten.

Cornicherne fik den smukke farve “Apple Grove” fra Nordsjö.

AP 1905 Piet Hein / Glowing Mountrouge palette

AP 5001 / Glowing Mountrouge

AP 0520 / Strandsand palette

GARDINDESIGN OVER HELE BYEN

Stilling var på 3daysofdesign under DDcated designhub. Men vi er også så heldige at have et hav af dygtige samarbejdspartnere og under festivalen kunne man opleve vores gardinskinner flere steder i København. Vi tog en masse billeder på en tur rundt i byen med fotograf Pernille Greve.

LAPI … HVAD FOR NOGET ?

Lapis betyder sten og et lapidarium er en udstilling eller samling af sten. I Kongernes lapidarium står en samling af kongelige stenskulpturer fra 1500-1700-tallet. Kongernes Lapidarium har til huse i Christian 4.s gamle bryghus og består af mere end 350 kongelige skulpturer.

Skulpturerne har stået i de kongelige haver, pladser og slotte men er nu rykket ind i Bryghusets rustikke hvælvinger. Og under 3daysofdesign, fik de royale skulpturer altså igen selskab af DDcated designhub og Stilling.