Skip to main content
Inspiration / Collabs / Garde Hvalsøe showroom
Collabs

Garde Hvalsøe showroom

Smuk stue hos Garde Hvalsøe

Foto: Maja Karen, Pernille Greve

Showroomet hos Garde Hvalsøe på Esplanaden i København er blevet revitaliseret af design-duoen Bunn Studio. Garde Hvalsøes tidløse designs bliver skabt med udgangspunkt i danske møbel-, design- og arkitekturtraditioner. Kollektionen omfatter skræddersyede luksusløsninger til køkkener, badeværelser, interiør og garderober. Bunn Studio har i indretningen af showroomet blandet materialer og farver samt tilført organiske former  – alt sammen indrammet af flotte gardiner på gardinskinner fra Stilling.

HS 2000 Prestige / Bruneret messing

Gardiner med wave i køkkenet hos Garde Hvalsøe
Stilling HS 1515 skinne i chrome hos Garde Hvalsøe showroom
Gardiner med wave hos Garde Hvalsøe

KROM I KØKKENET

I showroomets køkkenområde bliver den markante emhætte og reolen i metal komplementeret af vores firkantede HS 1515 gardinskinner i krom. Det elegante ensemble spiller smukt sammen med den mørke marmor på køkkenø og backsplash, samt med de fantastiske bordeauxfarvede gulve. Og med de hvide transparente gardiner, der filtrerer sollyset og skaber en blød baggrund for det smukke køkkendesign.

BØLGENDE BAGGRUND

Gardinerne strækker sig langs væggene på begge sider og fungerer som et fredfyldt hvidt bagtæppe bag opholds- og spiseområdet. Møblerne i naturfarver og træ har bløde former, som fremhæves af gardinernes bølger, skabt med vores ”Perfect Wave” system.

Stilling HS 1515 skinne i Garde Hvalsøe showroom
Smuk stue hos Garde Hvalsøe

HVID TIL RUMDELING

På den ene side af stueområdet hos Garde Hvalsøe bærer HS 1515 i krom de lette hvide gardiner. På den modsatte væg bærer den samme skinne i farven hvid det samme gardinstof, brugt som rumdeler, der diskret skjuler et kontorområde bag køkkenet.

Hvide HS 1515 skinner hos Garde Hvalsøe

BRUNERET MESSING TIL SOVERUM

I soveværelset er den smukke Flagline Bed, designet af Bunn Studio for Garde Hvalsøe, omgivet af paneler af skiftevis mørke- og lysebrune uldgardiner. Gardinerne er igen skabt med Perfect Wave og draperet på vores runde HS 2000 Prestige gardinskinne i bruneret messing.

Bruneret messing er en finish, som skaber en varm atmosfære og den matcher gardinerne perfekt. Gardinskinnen danner ikke kun bagtæppe for sengen men fortsætter på hver side så den, og gardinerne, strækker sig et godt stykke langs væggene. Soveværelset er dermed blødt og elegant pakket ind.

Stilling skinne i Garde Hvalsøe showroom
Garderoben hos Garde Hvalsøe med brunerede messing skinner fra Stiling
Soveværelset hos Garde Hvalsøe med brunerede messing skinner fra Stiling

I PAGT MED NATUREN

De naturfarvede toner går igen i hele Bunn Studios spacedesign og skaber en følelse af jordforbindelse og ro. Samtidig er Garde Hvalsøes produkter en hyldest til naturens skønhed, udtrykt gennem de naturlige materialer, omhyggeligt omskabt til tidløse, elegante interiørdesign. Og med de valgte gardiner og gardinskinner forenes metaller og farver i det smukke Garde Hvalsøe showroom.

HS Prestige skinne hos Garde Hvalsøe