Skip to main content
Inspiration / Collabs / CIRCULAR CITY WEEK
Collabs

CIRCULAR CITY WEEK

Foto: Stilling / Circular City Week

STILLING I NEW YORK

Stilling deltog sammen med en række andre danske brands i USA’s største festival for cirkulær økonomi: Circular City Week 2022 i New York. Vi var begejstrede for at opleve den store interesse for ansvarligt, dansk design. Og for at være med til at repræsentere Danmark på festivalen.

Danmark er foregangsland indenfor bæredygtige ressourcer og anvendelse af genanvendte materialer. Det var derfor oplagt, at man havde to danske delegationer tilstede under Circular City Week.

AP 2500 / Natural Clay

I GODT SELSKAB

Stilling udstillede sammen med en række andre danske brands på New York Design Center. Vi var omgivet af smukke møbler i genanvendt træ fra We Do Wood og Skovby Møbelfabrik. Samt i genanvendt plast fra FRITZ HANSEN og SMALLrevolution. Og ikke mindst af 100% Cradle to Cradle-certificerede produkter fra Ege tæpper, samt genistandsat elektronik fra Bang & Olufsen.

GENANVENDTE MATERIALER

Vores udstilling tog udgangspunkt i AP 2005 gardinskinnen. Den debuterede i en fornyet udgave med højere andel af genanvendt materiale på tværs af hele det færdige produkt.

Skinnen er forsat lavet af Hydro CIRCAL® med 75% genanvendt aluminium fra Norsk Hydro, produceret udelukkende med vedvarende energi. Men den har nu også plasttilbehør i 100% genanvendt nylon: Endekappe 4087, beslag 4034 og glider 4050.

Vi havde AP 2005 skinnen med i farverne Sort, Coastal Blue og børstet stål til udstillingen. Selvfølgelig med tilbehør i matchende farver. Alt sammen en del af vores SUSTAIN kollektion af ansvarlige produkter.

Hydro CIRCAL® aluminiummet finder som bekendt hele tiden vej til flere og flere af vores produkter, og erstatter løbende konventionelt aluminium i vores SUSTAIN portefølje.

Vi har hele 11 skinner i produktion og flere på vej. Dertil er vi i fuld sving med at udvikle mere tilbehør i genanvendte materialer.