Skip to main content
Pressemeddelelse / Nadia Olive Schnack kuraterer nye farver til Stilling
Pressemeddelelse

Nadia Olive Schnack kuraterer nye farver til Stilling

Pressemeddelelse 22/05/2024

DUTCH WHITE, AVALON OG COMICE ER NUANCERIGE ALTERNATIVER TIL HVID, SORT OG GRÅ OG I ØVRIGT NADIA OLIVE SCHNACKS YNDLINGSFARVER. FARVER, DER IFØLGE INDRETNINGSARKITEKTEN BERIGER ET HJEM MED PERSONLIGHED, DYBDE OG KARAKTER. DERFOR ER DET MED STOR GLÆDE, AT STILLING LANCERER DERES SAMARBEJDE MED NADIA UNDER 3DAYSOFDESIGN MED GARDINSTÆNGER I NETOP DISSE TRE FARVER.

Mange mener, at en vellykket indretning beror på den rette mængde sort, hvid og grå, men ikke indretningsarkitekt Nadia Olive Schnack. Hun vil hellere skabe stemning, elegance og tidløshed med nøje udvalgte farver.

HOLLANDSKHVID, BLOMME OG PÆRE

Derfor bruger Nadia Dutch White, som andre ville bruge hvid, da dens pastelblå skær skaber karakter, håb og smil. I stedet for sort anbefaler hun Avalon – en dyb blommefarve, som binder alle farver, udtryk og mønstre sammen til et særligt tableau. Og endelig anvender hun Comice i stedet for grå, da dens grøngullige pærefarve binder hjemmets mange nuancer sammen til et æstetisk hele – præcis som pæretræet gør det i haven.

Når en gardinstang eller -skinne fra Stilling først er opmålt, valset og monteret, bliver den oftest siddende takket være dens eviggyldige formsprog og høje kvalitet. Det er sjældent tilfældet med et gardin, som kan slides i både kvalitet og udtryk. Derfor bifalder Stilling tendensen med at inddrage skinner og stænger på lige fod med hjemmets øvrige farvepalet, da de med lethed kan tildeles nye farver. Og derfor har Stilling indgået samarbejde med Nadia om at udvide deres farvepalet.

STÆNGER OG TEKSTILER I SAMSPIL

I Danmark er det sjældent, at gardinstænger har markante endeknopper, men for Nadia Olive Schnack fremhæver de det personlige, samtidig med at det tilfører en klædelig storladenhed til gardinet, loftet og indretningen. For som indretningsarkitekten siger: “Det er kun muligt at skabe smukke gardiner, hvis stænger og tekstiler er i samspil og tildeles samme betydning”.

Stilling har siden 1949 udviklet og specialiseret deres skinner i en sådan grad, at det er muligt at vælge netop den form eller farve, som klæder gardinerne og rummet bedst.

“Vi glæder os til at introducere verdenen for en unik palet, som man aldrig har kendt mage til i vores 75-årige familiehistorie. Fortalt med følelser og håndværk af Nadia Olive Schnack,” udtaler CEO for Stilling, Thomas Trads Hansen.

PRODUKTINFORMATIONER

HS 2000 Prestige Chrome i Avalon fra DKK: 1409,- (100 cm), speciallakering efter tilbud.
AP 1100 Limited edition Dutch White fra DKK: 399,- (100 cm)
HS 2000 Prestige Chrome fra DKK: 1409,- (100 cm)
AP 5408-14 i Comice fra DKK: 471,- (100 cm), speciallakering efter tilbud.

PRESSEKONTAKT

Pressehenvendelser modtages gerne til:

Jakob Hundborg v/Replique
jh@replique.dk
+45 4054 5496

HS Prestige Chrome & Avalon (custom)