Skip to main content
Events / 3daysofdesign 2024
3daysofdesignEvents

3daysofdesign 2024

Comice er også navnet på en pære-sort.

Til 3daysofdesign 2024 indgik Stilling samarbejde med den danske designer Nadia Olive Schnack om et brand take-over, hvor Nadias farveunivers overtog Stilling®. Et samarbejde der blev offentliggjort med særudstillingen, ’Colours and Crafts’, i vores showroom Stilling Studio. Udstillingen tog afsæt i tre nye farver som Nadia har kurateret til Stilling®-porteføljen: Comice, Dutch White og Avalon.

Colours and Crafts hyldede smukt håndværk i livlige farver og præsenterede værker fra designmærkerne Stilling®, SkLO, KURAGE, Ege Carpets og Gurli Elbækgaard, kurateret af Nadia.

COLOURS & CRAFTS

Stilling Studio
Bredgade 22
1260 København K
Åbent efter aftale

COLOUR TALK V. NADIA OLIVE SCHNACK

“At studere farver og deres virkning på mennesker er en proces, der aldrig slutter.” – Nadia Olive Schnack.

Nadia Olive Schnack tilbyder skræddersyede design- og arkitektløsninger til både private hjem og kommercielle projekter. Hendes designsignatur er en unik blanding af mønstre, antikviteter, nye designs – og ikke mindst en udsøgt sans for farver.

Nadia Olive Schnack
Stillings limited edition farver til 3daysofdesign 2024

Avalon

Stillings limited edition farver til 3daysofdesign 2024 her Comice

Comice

Stillings limited edition farver til 3daysofdesign 2024 her Dutch White

Dutch White

TRE KURATEREDE FARVER

Dutch White, Avalon og Comice er de tre farver indretningsarkitekt Nadia Olive Schnack har kurateret som Stilling special editions. Farverne bliver tilbudt til de populære AP 1100 & AP 1170 gardinskinner og kan vælges mod tillæg på tværs af hele Stilling skinnesortimentet.

Nadias flair for kulinariske kreationer, har lagt inspiration til de 3 farver og deres navne.

DUTCH WHITE er en smuk hvidlig farve med et pastelblåt skær, som skaber ro og en afslappet stemning. Dutch White er også navnet på en sort af hvidkål.

AVALON er en dyb, mættet blå, som udtrykker sofistikeret elegance. Avalon er også navnet på en blomme-sort.

COMICE er en livlig, grøn farve med en energisk og frisk æstetik. Comice er også navnet på en pære-sort.

STILLING® DESIGN  PÅ TVÆRS AF KØBENHAVN

Sammen med vores forhandlere og samarbejdspartnere har Stilling deltaget i projekter til 3daysofdesign på tværs af hele København. Vi har lavet et kort, der gør det let at få et overblik over alle de showrooms og udstillinger, der har Stilling produkter hængende.

EXHIBITION PARTNER: KURAGE

KURAGE er drevet af en dyb kærlighed til farver, teksturer og æstetik med fokus på bæredygtige materialer, holdbarhed og forbedring af indendørs velvære. Kollektionen indeholder inspirerende tekstildesigns til private hjem, specialdesigns og samarbejdsløsninger med arkitekter og designere 

For at ære deres historie har KURAGE genarbejdet nogle af deres tidligste mønstre på nye, genbrugte stoffer og omfavnet moderne farvetrends.

EXHIBITION PARTNER: SKLO

SkLO designer og fremstiller mundblæst glasbelysning og interiørobjekter fra deres studios i Nordcalifornien og Tjekkiet. SkLO blev grundlagt af designduoen Karen Gilbert og Paul Pavlak, samt den visionære Pavel Hanousek.

Hvert produkt fra SKLO er skabt med en dyb respekt for materialets rigdom og den historiske håndværkstradition det repræsenterer. SkLO Light-kollektionen er individuelt fremstillet af massiv messing og mundblæst tjekkisk glas.

Gurli elkbaekgaard

EXHIBITION PARTNER: GURLI ELBÆKGAARD

Gurli Elbækgaard er uddannet på Designskolen Kolding i 2000 og arbejder med mindre serier af funktionelle brugsting og værker af skulpturel karakter.

Gurli Elbærkgaard arbejder med sine unikaværker i et organisk formsprog, der er tydeligt inspireret af naturens univers. Grundlaget for hendes kreative process og skabelsen af de skulpturelle værker, er at teste, lege og eksperimentere med farver, form og sanselighed.

Ege carpets på 3daysofdesign 2024 i Stilling Studio

EXHIBITION PARTNER: EGE CARPETS

Ege Carpets fremstiller væg-til-væg-tæpper, løse tæpper, tæppefliser og tæppeplanker til kommercielle bygninger, hoteller og krydstogtskibe, ved at sammenvæve tidløst dansk design, holdbar kvalitet, naturlig komfort og en progressiv bæredygtig tankegang.

Ege Carpets leverer smukke kvalitetstæpper og giver også mulighed for at skabe egne individuelle designløsninger. Ambitionen er på sigt at skabe verdens mest bæredygtige tæpper.