Skip to main content
Betingelser

Opdateret 16-02-2023

BETINGELSER

KOMPLETTE SKINNER
Bemærk at vi har en tolerance på +/- 5 mm ved produktion af komplette skinner.

VALSEDE SKINNER
Valsninger prisberegnes altid ud fra 3 eller 6 meters profiler, hvorfor der som altid minimum betales for 3 meter profil.

EKSPEDITIONSGEBYR
Ved køb under 150 kr. ekskl. moms påføres et ekspeditionsgebyr på 50,00 kr.

FAKTURERINGSGEBYR
Ønskes fakturaen fremsendt pr. post opkræves et gebyr på 69,00 kr. pr. forsendelse.

REKLAMATION
Vi bestræber os naturligvis altid på at levere den bedst mulige kvalitet, på den bedste og hurtigste måde. Skulle noget alligevel gå galt, og du modtager en defekt vare, beder vi dig kontakte os pr. e-mail eller telefon for at igangsætte din reklamation. Ofte beder vi dig tilsende os den defekte vare, og vi vil straks udbedre fejlen eller producere en ny vare. Stilling giver ikke kompensation for følgeomkostninger pga. fejl og vi må derfor anmode dig om at kontrollere varen ved modtagelsen.

TRANSPORTSKADER
En transportskade skal anmeldes inden 7 dage. Ved modtagelse af dine varer bedes du straks kontrollere om emballagen har lidt overlast og om indholdet er intakt. Ved transportskade skal du oplyse fragtbrevsnummer og ordrenummer. Stilling foretager alle nødvendige foranstaltninger ifb. med krav mod transportøren i det omfang det er muligt.

NB: Leveringer uden garanti
Hvis ordren bliver leveret med bemærkning om, at den må stilles uden kvittering, bortfalder retten til reklamation på transportskader. Dette gælder hvis varerne forsvinder, eller er beskadigede, og erstatningskravet påhviler herefter alene modtager.

RETURVARER
Ønskes varer returneret til Stilling, skal disse være i original og ubrudt emballage. Kunden betaler selv for returfragt, og Stilling fratrækker 25% i returneringsgebyr. Produktioner kan ikke returneres.

LEVERING
Aftaler om levering gælder til fast aftalt leveringsadresse. Leveringsaftaler frafalder, hvis der sendes til anden adresse end den på aftalen opgivne. Stilling yder ikke kompensation for følgeomkostninger pga. forsinket levering.

FRI FRAGT
Vi leverer alle ordrer på over 500 kr. ekskl. moms fragtfrit til hele Danmark. Bemærk at der stadig kan påløbe emballage og leveringsgebyrer.

EMBALLAGEGEBYRER
Lige skinner under 3 meter: kr. 0,-
Lige skinner over 3 meter: kr. 99,-
Specialemballering: kr. 199,-
Pakning i trækasse: Efterspørg pris

Emballagetillæg tilføjes, når en vare skal pakkes ind for at beskytte den under transport. Alle lige skinner under 3 meter med eller uden standard buk, der kan pakkes i papkasser kræver ikke specialemballage. Skinner med buk
over 15 cm, hjørner (f.eks. 90 x 90 cm) og længder over 3 meter kræver specialemballage.

LEVERINGSGEBYRER
Ændring af leveringsadresse: kr. 55,-
Levering til privat adresse: kr. 69,-
Forgæves levering/genudkørsel/forkert adresse: kr. 115,-
Storcentergebyr: kr. 55,-
DOT levering: fra kr. 650,-
Gebyr for indbæring: Variabel pris

BRUTTOPRISER
Alle anførte priser i dette katalog er vejledende udsalgspriser inkl. 25% moms, undtaget diverse tillæg og nettopriser. En momsændring medfører automatisk en ændring af de vejledende bruttopriser. Du fastsætter selv udsalgsprisen på grundlag af den fakturerede købspris. Alle nettopriser, der oplyses enten mundtligt eller skriftligt, skal altid forstås ekskl. moms.

Der tages forbehold for trykfejl.

BETALINGSBETINGELSER
Ved forsinket betaling påløber morarente med 2 % pr. påbegyndt måned, samt rykkergebyr.

BESTILLING
Vi anbefaler altid at afgive din bestilling via email, da der derved er dokumentation for det bestilte, herunder antal, farver etc. Find bestillingssedler i vores app eller fohandlerportal. Vi modtager naturligvis også gerne din bestilling på telefon på 43 60 00 63.

RÅDGIVNING
Stilling assisterer gerne med opmåling og vejledning, men påtager sig ikke ansvar for selve måltagningen, og dermed heller ikke hvis der er fejlmål.