Skip to main content
Pressemeddelelse / Fra hvid birolle til farverig hovedrolle
Pressemeddelelse

Fra hvid birolle til farverig hovedrolle

Curtain track from Stilling in indian yellow

Pressemeddelelse 13/04/2023

Gardinskinner har igennem mange år været diskrete og hvide. Et fænomen, som first-movers nu er ved at ændre på til fordel for farvede skinner, der lægges mærke til, og som indtager rummet med en kunstnerisk tydelighed, der både kan optræde i sand folklore, tone i tone eller i Indian Yellow, som er tilfældet i her.

I et spritnyt betonbyggeri på Islands Brygge kommer en anerkendt indretningsarkitekt med sit bud på den nye tendens. Med sikker hånd har hun farvelagt en klassisk gardinskinne med skjulte glidere i Indian Yellow i samspil med groftvævet hør i samme farve. Hvor skinnen optræder i højglans, er hørren helt mat. To kontraster, som får skinnerne til at træde endnu tydeligere frem som en elegant indramning af det pulserende liv, som foregår på vandet i den københavnske inderhavn.

Indretningsarkitekten har valgt at lade den gule skinne og den gule hør gå igen i portieren, der har til formål at camouflere en anonym, hvid bagtrappedør.

Stilling har igennem 75 år været førende inden for tilbehør af gardiner og udvikling af design og nye måder at skabe ophæng på. Derfor har det danske firma også indstillet sit produktionsapparat til at kunne farvelægge hele deres kollektion, så viften af farvede skinner er lige så stor som den hvide.

FARVEDE SKINNER AFLØSER FARVEDE LOFTER

Farvede skinner spås at være arvtageren til farvede lofter, da de dominerer mindre, men giver samme bohemestil og kunstnerisk islæt, hvilket tilfører en klædelig blødhed til ethvert glasparti og byggeri.

I 75 år har danske Stilling været toneangivende og med til at præge og udvikle design, tilbehør og løsninger inden for ophæng. Derfor er det danske firma også først med at tilbyde farvede skinner i hvilken som helst RAL og glans.

PRODUKTINFORMATIONER

AP 2005 gardinskinne med speciallakering fra DKK: 782,- per meter (ved minimum 6 meter).

PRESSEKONTAKT

Pressehenvendelser modtages gerne til:

Jakob Hundborg v/Replique
jh@replique.dk
+45 4054 5496

AP 2005 speciallakeret i Indian Yellow