Skip to main content
Pressemeddelelse / FØRSTE SHOWROOM AF SIN ART
Pressemeddelelse

FØRSTE SHOWROOM AF SIN ART

sTILLING sTUDIO

Pressemeddelelse 20/06/2023

DANMARKS FØRSTE SHOWROOM FOR GARDINSKINNER OG -STÆNGER ÅBNER I  DET KØBENHAVNSKE DESIGNDISTRIKT

Der er sket meget i den københavnske Bredgade igennem tiderne, og nu sker der noget, den hidtil ikke har oplevet. Det første showroom for gardinskinner og -stænger åbner i en smuk bygning fra 1806. En oplevelse af viden og fremvisninger af de mange løsninger, der eksisterer inden for ophæng, materialer og former.

HVORFOR ET SHOWROOM?

Det er ikke alt her i livet, der behøver at være standard! Nogle gange er det faktisk på sin plads at være speciel. Og det er netop grunden til, at det familieejede selskab fra 1949 Stilling vælger at gøre danskerne opmærksomme på, at gardinskinner og -stænger også kan være runde, farvestrålende og ganske unikke. Med det rette håndværk og en stor portion faglighed kan de faktisk forvandles til små kunstværker.

Stilling ønsker med deres nye showroom at oplyse danskerne om, at der er lige så mange løsninger på ophæng, som der er gardintyper. Det kan også være dem, som indikerer skiftende tendenser og fortæller historien om et gammelt håndværk, der højner hjemmets æstetik og får blikket til at søge mod loftet.

SKIFTENDE UDSTILLINGER

Udover at være Stillings nye showroom bliver Bredgade 22 også et galleri for skiftende udstillinger inden for designbranchen. Det første firma, som indtager de nyistandsatte kvadratmeter, er tyske blomus, som viser sine nye kollektioner med fokus på deres netop lancerede møbler tegnet af japanske Kazushige Miyake og tyske kaschkasch.

Danske Kvadrat er også udstillingspartner og deres tekstiler optræder både som gardiner og på de bløde møbler.

PRODUKTER PÅ BILLEDERNE
AP 1121-gardinskinne / DKK fra: 444 kr. (100 cm).
AP 1905-Piet Hein-gardinskinne / DKK fra: 1.351 (100 cm)
Speciallakering: DKK: fra 299 pr. meter

Stilling Studio
Bredgade 22,
1260 København K
Åbent efter aftale

PRESSEKONTAKT

Pressehenvendelser modtages gerne til:

Jakob Hundborg v/Replique
jh@replique.dk
+45 4054 5496

Stilling Studio i Bredgade 22 i København