Skip to main content
Pressemeddelelse / Med himlen som overbo og havet som underbo
Pressemeddelelse

Med himlen som overbo og havet som underbo

AP 2005 speciallakeret

Pressemeddelelse 13/04/2023

Det er, som om lejligheden omfavnes af himlen og havet. En følelse, som forstærkes af de valsede gardinstænger, der bølger sig langs lejlighedens vægge. Det er derfor ikke blot vandet, der bølger, det samme gør gardinernes wave-læg. En animation af udsigten, som Stilling har formået at gengive med sine håndvalsede stænger, der er garant for det perfekte gardin.

50 NUANCER AF GRÅ

Det store rum med de mange vinduer er i evig bevægelse; det er lejlighedens hjerte. Stedet, hvor al mad, samtale og historie skabes. Derfor har det også været vigtigt for indretningsarkitekten at skabe plads til samme foranderlighed, hvilket hun har gjort ved at vælge en farve, som er lige så omskiftelig. En gråfarve, der i løbet af dagen byder velkommen til både gule, grønne, røde og blå nuancer, så vægge, tekstiler og gardinskinner ændrer sig i samme tempo som himlen og havet.

STYR PÅ LYS OG VARME

Lige så varmt det kan være på en sommerdag, lige så koldt kan det være en vinternat, hvis gardinerne ikke er trukket for. Gardinerne yder den fleksibilitet, der er nødvendig for at kunne bo i et byggeri med så mange vinduer, der generer både varme og kulde. Derfor er stoffet også opdelt i flere felter, så det kan bruges partielt alt afhængigt af solens position på himlen.

Valget af gardiner er faldet på et tekstil med en semitransparens, så selv om det er trukket for, lukker det alligevel ikke al lys ude.

Indretningsarkitekten har valgt en loftmonteret gardinskinne med skjulte glidere i samme grålige tone som vægge og tekstiler, der brydes af møbler fra den danske designarv polstret i en klar blå.

PRODUKTINFORMATIONER

AP 2005 gardinskinne med speciallakering fra DKK: 782,- per meter (ved minimum 6 meter).

PRESSEKONTAKT

Pressehenvendelser modtages gerne til:

Jakob Hundborg v/Replique
jh@replique.dk
+45 4054 5496

AP 2005 speciallakeret