Skip to main content
Pressemeddelelse / STILLING INDGÅR HISTORISK SAMARBEJDE MED AUSTRALSK DISTRIBUTØR
Pressemeddelelse

STILLING INDGÅR HISTORISK SAMARBEJDE MED AUSTRALSK DISTRIBUTØR

Pressemeddelelse: København, 22/04/2024

STILLING OG MAC SHADE SOLUTIONS INDGÅR EKSKLUSIVT PARTNERSKAB OG BRINGER DANSK GARDINUDSTYR TIL AUSTRALIEN

 

Den 22 april blev det annonceret, at den danske producent af gardinudstyr, Stilling, har underskrevet en historisk samarbejdsaftale med MAC Shade Solutions, en førende leverandør af gardinløsninger i Australien. Aftalen betyder, at MAC Shade Solutions fremover har eksklusiv distributionsret til Stilling® gardinudstyr i hele Australien. Et kæmpe skridt for Stilling® brandets udbredelse på det australske marked.

EKSKLUSIV DISTRIBUTION I AUSTRALIEN

Ifølge aftalens betingelser vil MAC Shade Solutions være den eneste distributør i Australien af Stilling® gardinudstyr, herunder gardinskinner og tilbehør lavet af delvist genanvendte materialer. Stillings skandinaviske design og traditionsrige håndværk vil i symbiose med MAC Shade Solutions’ store markedsdækning og stærke kundeportefølje tilbyde unikke gardinløsninger til australske hjem og virksomheder.

“Partnerskabet med MAC Shade Solutions er en milepæl i vores globale ekspansionsstrategi,” siger Rasmus Stilling-Schütz, CCO hos Stilling. “Australien er et marked med sofistikerede forbrugere, der værdsætter den fine balance mellem æstetik og funktionalitet, som vores produkter tilbyder. Vi er begejstrede for at kunne introducere vores udvalg af gardinudstyr til de australske kunder og er overbeviste om, at MAC Shade Solutions er den perfekte samarbejdspartner.”

MAC Shade Solutions, kendt for deres gardinløsninger af høj kvalitet, udtrykker også stor entusiasme omkring partnerskabet. Alex Lozanovski, direktør for MAC Shade Solutions, siger:

“Vi er beærede over at indgå dette samarbejde med Stilling, et mærke der indenfor gardinudstyr er synonymt med høj kvalitet og godt dansk design. Samarbejdet giver os mulighed for at tilbyde vores kunder eksklusiv adgang til et udvalg af produkter i verdensklasse, der lever op til vores høje standarder og mangeartede kundebehov. Det er et afgørende øjeblik for os, hvor vi fortsætter med at forbedre vores produktudbud og konsolidere vores position på det australske marked.”

EN NY STANDARD FOR KVALITET, DESIGN & ANSVARLIGE PRODUKTER

Det eksklusive partnerskab vil introducere et nyt perspektiv til det australske marked for solafskærmning og sætte nye standarder for kvalitet, design og ansvarlige produkter. Både Stilling og MAC Shade Solutions er dedikerede til at levere enestående kundeoplevelser og ser frem til at se den positive indvirkning, samarbejdet vil have på australske hjem og virksomheder.

Stilling® gardinudstyr vil være tilgængeligt gennem MAC Shade Solutions og deres omfattende netværk af forhandlere i hele Australien senere i år. For mere information om produktudvalg og forhandlere, besøg venligst https://macshadesolutions.com.au/.

FAKTABOKS

  • 3. generationsejere og brødre, Thomas Trads Hansen og Rasmus Stilling-Schütz, overtog den familieejede virksomhed i 2018 og besluttede at være forgængere for ansvarlighed inden for deres branche.
  • Stilling modtog den eftertragtede B Corp certificering i december 2022 som den første i deres branche.
  • Stilling efterstræber en regenerativ forretningsmodel og har forpligtet sig gennem sine vedtægter til at vedligeholde både økonomiske, sociale og miljømæssige bundlinjer.
  • Utilfredse med den manglende produktmærkning i deres branche, har Stilling skabt deres egen mærkning kaldet ‘SUSTAIN™’. Denne mærkning fremhæver produkter, der opfylder strenge miljømæssige og sociale krav. Yderligere information findes på https://stilling.dk/vores-ansvarlighed/sustain/

OM STILLING

Designvirksomheden Stilling blev grundlagt i Danmark i 1949, og lige fra begyndelsen har håndværk, design og sans for detaljer været rygraden i firmaet, hvis vigtigste kerneområde er specialdesignede gardinskinner, som kan valses, bukkes og speciallakeres efter ønske.

Stilling er pionerer inden for gardinudstyr i genanvendte, eller på anden vis mere bæredygtige materialer, og tredje generation af Stilling familien har iværksat en række sociale og miljømæssige initiativer, hvilket har ledt til en B Corp-certificering.

Det betyder samtidig, at Stilling er blevet en del af et fællesskab, som ikke blot konkurrerer om at være de bedste virksomheder i verden, men de bedste virksomheder for verden. Stilling er den første inden for sin branche, der har modtaget B Corp certificeringen.

OM MAC SHADE SOLUTIONS

MAC Shade Solutions er en anden generations producent af gardinsystemer, som er stolt af at være australsk ejet. Virksomheden leverer specialfremstillede gardinsystemer til forhandlere, indretningsarkitekter og grossister i hele Australien.

MAC Shade Solutions tilbyder en komplet løsning, med den perfekte blanding af funktionalitet, stil og bekvemmelighed. Man tilbyder et bredt udvalg af stilarter, finish og materialer, der kan komplementere enhver indretningsstil.

Med en forståelse for, at hver detalje betyder noget, uanset hvor lille den er, lægger MAC Shade Solutions stor vægt på at levere exceptionelt håndværk og have fuld opmærksomhed på detaljerne.

PRESSEKONTAKT

Pressehenvendelser modtages gerne til:

Jakob Hundborg v/Replique
jh@replique.dk
+45 4054 5496

Den danske virksomhed Stilling har produceret gardinudstyr siden 1949.