Skip to main content
Pressemeddelelse / Aluproff er blevet til ‘Stilling’
Pressemeddelelse

Aluproff er blevet til ‘Stilling’

Pressemeddelelse 12/12/2022

ALLE GODE GANGE 3

Tre generationer, tre navne og tre ekspertiser. Det er en historie om et succesfuldt erhvervseventyr grundlagt, ledet og videreført af familien Stilling. En familie, der siden 1949 har arbejdet med persienner og solafskærmninger for endelig at gøre gardinskinner og -stænger til firmaets speciale og håndværk. Og hvorfor ikke kalde dette eventyr og stoltheden over et fag i rivende udvikling – for netop Stilling?

Stilling er en familie, hvor historierne overdrages fra generation til generation, ikke blot gennem farfar, far og sønner, men også gennem bedstemødre, hustruer, tanter og døtre. Mange har været med til at udvikle firmaet til det, det er i dag. Et firma med øje for tilpasning, udvikling og ambitioner.

At der skulle tre firmanavne til, før familien valgte det, som ligger ligefor, nemlig Stilling, viser med al tydelighed, at hver generation har bidraget med deres. Fra Stila til Aluproff og nu Stilling er det også historien om en produktion og et håndværk, der er fulgt med tiden, og som tredje generation sætter nye mål for.

NYE KAPITLER

I 2018 overtager de to bonusbrødre Rasmus Stilling-Petersen og Thomas Trads Hansen ikke blot firmaet, men også de mange beretninger og de høje ambitioner. Ambitioner om at præsentere et håndværk, der, så vidt det kan lade sig gøre, skal kunne indgå i en cyklus og udføres af medarbejdere, der kan lide at gå på arbejdet, og en skabe en virksomhed, der kan favne dem, som kan være udfordret.

Derfor har Rasmus Stilling-Petersen og Thomas Trads Hansen ansat en pædagogisk assistent med speciale i udviklingsforstyrrelser, hvis opgave det er at skabe forhold, der gør at arbejdspladsen kan inkludere nye medarbejdere med særlige behov. Et samarbejde, der sker i tæt kontakt med Brøndby kommune.

Initiativet kalder Stilling for deres Inkluderende Produktion. En særlig, beskyttende enhed med fokus på ansatte, der har brug for støtte for at kunne indgå på en arbejdsplads og blandt kollegaer. Mens de oplæres i firmaets traditionsrige håndværk, indgår de i et skræddersyet handlingsforløb, så de med tiden får en succesrig og meningsfuld relation til både deres arbejde og arbejdsplads.

GLOBAL CERTIFICERING

Tredje generation har iværksat en række initiativer både socialt, miljømæssigt og i forhold til transparens for at kunne blive B Corp-certificeret. Det betyder samtidig, at Stilling ikke blot konkurrerer om at være den bedste virksomhed i verdenen, men den bedste virksomhed for verdenen!

Når denne certificering er en realitet, betyder det, at Stilling bliver den første inden for sin branche, der kan smykke sig med hædersbevisningen.

Derfor er tiden til at hedde Stilling inde, da det at tage stilling er, hvad vi gør og har gjort siden 1949.

Se eventuelt mere på: https://stilling.dk/aluproff-er-blevet-til-stilling/

PRESSEKONTAKT

Pressehenvendelser modtages gerne til:

Jakob Hundborg v/Replique
jh@replique.dk
+45 4054 5496

3. generationsejere; Rasmus Stilling-Schütz & Thomas Trads Hansen