Skip to main content
Inspiration / Collabs / ReThink

Foto: Pernille Greve

Rethink er et bureau i København, som fik løst deres udfordringer med akustikgardiner fra Almedahls og AP 9001 skinner fra Stilling.

FARVEL TIL LARM

Støj kan være et problem, især når der er for meget af den. Det gør sig desværre ofte gældende i rum med store glaspartier, eller på åbne kontorer indrettet på steder med hårde materialer, som skaber resonans og støj.Men efter vi monterede tykke akustiktekstiler på runde AP 9001 skinner, fik Rethink fjernet støjgenerne.

AP 9001 / Sort

SMUKKE OMGIVELSER, HÅBLØS AKUSTIK

I centrum af København holder et kreativt bureau til huse i de gamle Turbinehaller. En charmerende bygning med rustikke rammer, imponerende loftshøjde og originale vinduer i jern. Men en arkitektur med en akustik, der gav bureauet mange udfordringer: Det var næsten umuligt at tale i telefon, afholde møder eller invitere kunder på besøg.

Arbejdspladserne er adskilt fra det store køkken af en væg i smedejern isat vinduer. En industriel løsning, der klæder de historiske rammer, men som på ingen måde fordrer akustikken.

Det problem fandt vi hos Stilling en æstetisk og ansvarlig løsning på.

RUND GARDINSKINNE

AP 9001S hedder den runde skinne fra Stilling som bureauet valgte. Den lader det sorte udtryk fra skillevæggene gå igen, og falder mere eller mindre i ét med væggen.

Med sit afrundede formsprog ligner 9001 en klassisk gardinstang men den har gardinskinnens funktionalitet. Med lydsvage glidere og Stillings Perfect Wave løsning bevæger det voluminøse gardin, der går fra gulv til loft sig let. Og bølger smukt, så det får en elegant og eksklusiv fremtoning.

AKUSTIKGARDINER FRA ALMEDAHLS

Gardinet er det Oeko-tex vævede Haze fra Almedahls, der med sin bløde tekstur mest af alt minder om groft vævet hør. Stoffet har The Five Zero Green certifikat; et miljøbeskyttelsesprogram, der gør det transparent for enhver at se, hvilken indflydelse vævning og indfarvning har på miljø og Co2-udslip.

Akustikgardinerne har også attest på, at de reducerer resonansen og forbedrer akustikken i et rum.

Den runde skinne og det flotte stof har tilføjet en smuk blødhed til de rustikke omgivelser – og så blev der ro!