Skip to main content
Inspiration / Collabs / THE FIDDLERY
Collabs

THE FIDDLERY

Foto: Pernille Greve / Contact Copenhagen

The Fiddlery Clayground er et kreativt værested i København for hele familien, som fik flot rumdeling på skinner fra Stilling.

RUMDELING OG GOD AKUSTIK

I lokaler på næsten 1.100 kvadratmeter midt på Østerbro får man via medlemskab adgang til en række kreative værksteder hos The Fiddlery Clayground. Men de mange kvadratmeter kaldte på fleksibel rumdeling og her er gardiner geniale.

METALLISKE LOFTSTØTTER

Vores dygtige samarbejdspartner botex Frederiksberg har stået for gardindesignet. De valgte en AP 5001 skinne i Super Silver med loftstøtter i samme farve. Den metalliske skinne spiller flot op mod de rå lofter på the Fiddlery Clayground og det lækre, sandfarvede gardinstof.

ALSIDIG SKINNE

AP 5001 er en stærk profil som kan bære alt fra florlette til tunge gardiner og den er en af vores mest populære gardinskinner – ikke kun som rumdeler, men også til loftgardiner og badeværelser.

AP 5001 profilen er oprindelig designet til tekniske gardinløsninger på hospitaler og sundhedsfaciliteter og kabineskinnen har derfor en bred vifte af muligheder for montering, bukning og valsning, samt en masse specialdesignet tilbehør.

AP 5001 / Super Silver