Skip to main content
Events / 3daysofdesign 2021
3daysofdesignEvents

3daysofdesign 2021

Stilling på 3daysofdesign 2021

Foto: Pernille Greve / Stilling

I 2021 deltog Stilling igen i Københavns store designevent, 3daysofdesign. Vi havde æren af at udstille i Nationalmuseets historiske bygning, Kongernes Lapidarium, som en del af DDcated design hub.

Sammen med 50 anerkendte danske designbrands forsøgte vi at inspirere besøgende med en blanding af banebrydende interiørdesign. Vi var begejstrede for at præsentere vores innovative gardinskinner og engagere os med designentusiaster i historiske og inspirerende omgivelser.

SUPERELLIPSE GARDINSKINNEN

Kongernes Lapidarium er fyldt med historiske stenstatuer fra de kongelige slotshaver, og de skabte en fantastisk ramme om vores udstilling. Det var med denne smukke baggrund, at vi blandt andet udstillede vores banebrydende AP 1905 gardinskinne – den første nogensinde med et indbygget LED-spor.

AP 5001 / Coastal Blue & AP 1905/ Midnight

Stilling at 3daysofdesign 2021 with the AP 1905 curtain track
Stilling Display at 3daysofdesign 2021
Stilling hotel curtains at 3daysofdesign 2021

FUNKTIONEL ELEGANCE

Vores AP 1905 gardinskinne er en hyldest til klassiske designprincipper kombineret med moderne teknologi. Inspireret af den matematiske formel for superellipsen® har denne gardinskinne en smuk sammenhængende æstetik, karakteriseret ved et omhyggeligt fokus på materialitet, proportion og farve. Den harmoniske geometriske figur fortæller historien om arven fra et designikon, Piet Hein.

HOTEL GARDINER

Ved eventet præsenterede vi AP 1905 skinnen i en elegant sort (Midnight) finish, parret med et brunt tæt fløjlsgardin. Suppleret med en AP 520 skinne bagved med gennemsigtige hvide gardiner, skabte vi den populære hotel stil og denne to-lags effekt tilføjede dybde og elegance til udstillingen og demonstrerede alsidigheden af vores gardinskinne-systemer.

AP 1905 gardinskinnen

KREATIV RUMDELER

Vi introducerede også en speciallakeret Coastal Blue AP 5001 skinne, der var monteret med et lettere transparent, blåt gardin. Den fungerede som en stilfuld rumdeler og skabte et roligt møderum væk fra udstillingens travlhed. Skinnen var specialvalset i en kæmpe S-form og ophængt lavt på blå loftsstøtter, hvilket omdannede den til et dekorativt element, der skabte atmosfære i rummet.

rumdeling på 3daysofdesign 2021
Stilling gardinskinne 5001 på 3daysofdesign 2021
Stilling på 3daysofdesign 2021

HORISONT KOLLEKTIONEN

Foran den smukke rumdeler havde vi placeret et display med vores nye kollektion af dekorative stænger og skinner, HORISONT™. Denne kollektion udvider vores sortiment og tilbyder elegante og funktionelle løsninger til forskellige interiørbehov.

Horisont kollektionen fra Stilling

GARDINDESIGN OVER HELE BYEN

Stilling var på 3daysofdesign under DDcated designhub. Men vi er også så heldige at have et hav af dygtige samarbejdspartnere og under festivalen kunne man opleve vores gardinskinner flere steder i København. Vi tog en masse billeder på en tur rundt i byen med fotograf Pernille Greve.

Stilling curtain track AP 5001 at 3daysofdesign 2021