Skip to main content
Inspiration / Arts / Trapped in Heaven
Arts

Trapped in Heaven

Dahn Vo Trapped in Heaven

Foto: Greg Bannen

“Trapped in Heaven” er tekstiler, skabt af den anerkendte kunstner Danh Vo i samarbejde med Kvadrat. Kunst og funktionalitet flyder sammen i denne første udgave af Kvadrat Limited, som blev introduceret i en smuk installation i Danh Vos lejlighed i Berlin. Med gardiner, monteret på specialdesignede AP 9001 S gardinskinner.

SKULPTURELT GARDIN

“Trapped in Heaven” er et skulpturelt, kalligrafisk gardin. Det er skabt med udgangspunkt i et af Danh Vos  værker, et nært samarbejde med kunstnerens far, Phung Vo. AP 9001 S gardinskinnerne fra Stilling er monteret på wireophæng hvilket skaber et let og luftigt udtryk. Gardinskinnerne med de smukke limited edition tekstiler svæver gennem rummene og synes stedsvist nærmest at gå igennem væggene.

RUND GARDINSKINNE

AP 9001 S er noget så specielt som en rund gardinskinne – den ligner en klassisk gardinstang men har gardinskinnens funktionalitet. I stuerne er gardinskinnen udstyret med waveglidere, der skaber flotte bølger i gardinstofferne. I soveværelserne er skinnerne monteret uden glidere men i stedet med løbegang, som på en gardinstang.

Resultatet er ikke bare en installation; men en unik oplevelse, hvor kunst møder funktionalitet

AP 9001 S / Hvid, Tekstil: Trapped in Heaven Kvadrat Ltd.

Dahn Vo Trapped in Heaven

NATURENS POESI

Kvadrat Limited er en sammensmeltning af kunst og tekstiler. Projektet giver kunst- og interiørentusiaster en mulighed for at tage lidt af deres yndlingskunstners arbejde med hjem. Og forvandler dermed private boliger og kommercielle miljøer til kunstgallerier.

Den første udgave af Kvadrat Limited, “Trapped in Heaven” af Dahn Vo, udfolder sig i fire forskellige farver som indkapsler naturens poesi. Tre af disse er farver, der er inspireret af hhv. bløde blomster, friske forårsblade og varmt træ, er tilgængelige i en begrænset udgave. En ubegrænset version i hvid bliver en del af Kvadrats standardkollektion.

GENBRUGSMATERIALER

Danh Vos tekstiler er ikke blot smukke men også lavet i 74% genanvendt polyester fra industriaffald. Vores AP 9001 S er udført i 75% genbrugsmaterialer og komplementerer dermed anvendelsen af de ansvarlige materialer perfekt.

“Trapped in Heaven” inviterer dig til at træde ind i en verden, hvor hvert rum er et lærred, hvert gardin et mesterværk, og tekstiler er en hyldest til kunstnerisk samarbejde.

Trapped in Heaven by Dahn Vo
AP 5001 S tracks for the Trapped in heaven installation