Skip to main content
Inspiration / Collabs / HAANING COLLECTION
Collabs

HAANING COLLECTION

Foto: Stilling

Hos Haaning Collection i Bagsværd har &Drape skabt det flotteste bagtæppe for udstillingen i det unikke bilmuseum. De bølgende stoffer på AP 2500 skinner i Antracit og Super Silver fra Stilling, spiller med og mod de blanke metaller og flotte former i rummet.

Tag med en tur i Haaning Collections oplevelsesunivers og nyd både gardindesign og lidt af den imponerende bilsamling.

Foto: Emil Cnops Laursen / Stilling

AP 2500 / Antracit

STØRSTE PRIVATSAMLING

Erik Haanings bilsamling er den største familieejede her til lands, og tilmed en af de ældste. Haaning Collection består af en fin blanding af hverdags- såvel som liebhaverbiler, der beskriver de forskellige perioder gennem bilens historie. Det er med andre ord biler, som de fleste mennesker kan relatere til – direkte eller indirekte.

Haaning Collection er en fascinerende kulturhistorisk kulisse som kan udforskes af folk i alle aldre. Her er biograf og legeplads, café og orangeri, esport SIM racing og racerbane, eventfaciliteter samt autohotel og kontorhotel.

AP 2500 / Sølv

Museet vil vække minder for en del og starte samtaler for de fleste. De lækre gardinstoffer med wave skaber en intim og hyggelig indretning og bliver en slags installationer i sig selv.

Vi kan kun anbefale et besøg på dette fantastiske sted.