Skip to main content
Inspiration / Collabs / SOMMERHUS
Collabs

SOMMERHUS

Skinne fra Stilling i sommerhus på Møn med tekstil af Vang Stensgaard

Foto: Contact Copenhagen

Et sommerhus på Møn fik bragt naturen indenfor med eventyrlige tekstiler fra Vang Stensgaard og runde gardinskinner fra Stilling.

Den smukke natur på Møn genspejles i gardinerne med motiver af flora og fauna i farver, der bringer både solen, himlen og havet indenfor. Vang Stensgaard står bag tekstilerne og deres fantastiske scenerier i florlette, frithængende baner.

35 METER SKINNE

I stuen kan de himmelblå gardiner trækkes rundt i rummet på en 35 m lang, rund AP 9001 S skinne, der flugter langs de 3 vægge med gulv-til-loft vinduer. Wavegardinerne er fæstnet med vores “gardinbiller” så blæsten ikke kaster dem fra den ene ende af rummet til den anden.

Skinnen er valset og bukket så den følger rummets former og ophængt med vores stærke decobeslag. Den blev tilskåret endeligt på stedet for at sikre, at den passede nøjagtigt.

SOL TIL SOVERUM

Til soveværelset i deres sommerhus har ejerne valgt et tekstil med en lidt tættere vævning, i en dyb, solgul farve. Stoffet hedder Easter Bell, Royal Pollen  og det er igen monteret på en AP 9001 i farven Off-white. Den gule farve skaber varme og følelsen af sollys i rummet året rundt.

AP 9001 / Off White, Tekstil: Blooming Hawk Summer Sky

AP 9001 i sommerhus
AP 9001 gardinskinner i sommerhus
AP 9001 i sommerhus med Vangstensgaard tekstil
AP 9001 i sommerhus på Møn
AP 9001 med tekstiler fra Vang Steensgaard
Rund skinne fra Stilling i off white
Rund skinne fra Stilling i sommerhus på Møn
AP 9001 gardinskinne med decobeslag i sommerhus